Digital annoncering

Digital annoncering via Facebook og hjemmeside

Ved boligsalg er digital annoncering særdeles vigtig.

Samsø Mægleren benytter blandt andet de digitale kanaler og sociale medier til at skabe målrettet fremvisning og synlighed af jeres bolig til flest mulige potentielle købere.

Via digital annoncering med Social Ads, analyserer vi alle data, så vi sikrer os, vi rammer markedets mest potentielle boligkøbere med vores målrettede markedsføring.

Realistisk udbudspris


Det ligger mig meget på sinde, at Samsø Mægleren fra første færd i salgsprocessen både leverer professionel rådgivning og fastsætter den rigtige udbudspris.

Allerede ved første vurdering får I derfor en ærlig gennemgang af hele jeres bolig, hvilket er fordelen ved at vælge en uddannet og erfaren ejendomsmægler.

Det er vigtigt at fastslå, at den første udbudspris skal ramme rigtigt, da en realistisk udbudspris altid vil give den højeste salgspris.

Min erfaring er, at sælgere som venter for længe, nemlig ofte ender med at få for lidt ud af deres salg i sidste ende.

Supplerer med skiltet: TIL SALG

Ring allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan salg af jeres bolig kan blive den bedste og mest effektive med digital annoncering og sociale medier.

Som supplement til den digitale synligged, benytter vi desuden også Visit Samsø!

Det er for øvrigt vigtigt at pointere, den digitale annoncestrategi naturligvis altid bliver suppleret af det klassiske TIL SALG skilt ved jeres ejendom.

Det er særdeles vigtigt – og på netop Samsø er det endnu mere vigtigt med lokal synlighed!
Digital annoncering