Møllevejen 15, Nordby
8305 Samsø

Tilbage

Nordby Bakker

Med en helt fantastisk og storslående udsigt over det fredede Nordby Bakker udbydes dette sommerhus nu til salg.

Huset har en beliggenhed tæt op af, og med udsigt ud over, det fredede område Nordby Bakker, der er dannet i istiden og som har en helt fantastisk og ubeskrivelig natur med bakkedale der fører én direkte til stranden, der i dette område både byder på sten- og sandstrande, og med bakketoppe hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet, og som fra den yderste top har stejle skrænter direkte ned på stranden. Området er desuden udlagt til en blanding af skov og græsningsarealer til dyr, hvorigennem man bliver ført, hvis man tager en tur med de afmærkede stier.

Vi byder indenfor i huset hvor alle opholdsrum er vendt mod den storslåede udsigt og hvor store glaspartier udgør en stor del af facaden. Du kan således sidde både ved spisebordet og i sofaen og nyde at naturen kommer helt ind i huset til dig.
Huset har udover et stort køkken/alrum/stue også to værelser med dobbeltsenge, et badeværelse med bruseniche og sauna samt en stor hems over noget af stuen. Fra denne hems er der en helt igennem fantastisk udsigt over området fra det store gavlvindue.
I stuen findes desuden 2 ekstra sovepladser i form af en alcove.

Til huset hører et træskur til opbevaring af havemøbler, samt en stor grund, der er udlagt med græs og enkelte træer og buske.

Et sommerhus for livsnyderen der både sætter pris på at sidde og lade sig betage af den fantastiske natur og roen, og som mere aktivt elsker at bevæger sig rundt i det kuperede terræn.

Ring til Samsø Mægleren 7060 5033 allerede i dag, og bestil en en fremvisning af dette skønne sommerhus.
Fakta

Sags nr.16-148
BoligtypeSommerhus
Boligareal74 m²
Grundareal2.595 m²
Værelser3
Opført1997
Kontantpris2.750.000
Udbetaling140.000
Ejerudgift2.141
Udhus8 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?