Storegade 12, Pillemark
8305 Samsø

Tilbage

Med plads til hele familien

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne rummelige ejendom der giver hele familien mulighed for at samle alle aktiviteter under samme tag.

Ejendommen er beliggende i Pillemark, der er utroligt centralt beliggende for resten af Samsø, og som er kendt for sit meget fine frugt- og grøntsagsudvalg i byens boder.
Med kun ca. 2 km til to skoler, to børnehaver, indkøb, idrætsfaciliteter, nyopført bibliotek samt kultursal, er man fra denne ejendom i cykelafstand til de mest basale ting.
Desuden er der samme afstand til stranden ved Vesterløkken hvorfra der er rig mulighed for dejlige gåture og fiskeri.

Ejendommen, der er en ombygget slagterforretning har mange gode anvendelsesmuligheder og er lige nu opdelt med beboelse i den oprindelige beboelsesdel, multirum i den gamle slagterforretning, og et stort studio i længen mod vest.
Vi træder indenfor i forgangen der også fungerer som fordelingsgang til kontoret, 1. sal samt til stuerne der ligger ensuite. Fra stuerne er der adgang til køkken som fører os videre ud i baggangen og denne etages badeværelse med bruseniche.
1. salen byder på et dejligt lyst og stort soveværelse med altan, to værelser og et badeværelse med terrazzogulv, lyse klinker og karbad.
I den gamle slagterbutik findes de originale butiksrum med terrazzogulve - nogle gode rum med mange udnyttelsesmuligheder, som f.eks. butik, multirum eller noget helt tredje.
Bag slagterbutikken i det gamle slagteri er indrettet et stort studio med gulvvarme og loft til kip - et fantastisk rum med et dejligt lys som har mange anvendelsesmuligheder.
Ejendommen her har gode udvidelsesmuligheder på loftet over det tidligere butiksareal.

Til ejendommen hører også en have, der primært er anlagt med græs, så den er let at holde. Desuden er der tilhørende ejendommen nogle udhuse til opbevaring.

Ejendommen er beliggende i en meget velfungerende landsby med en aktiv borgerforening der ca. hver anden måned laver arrangementer for foreningens medlemmer - se mere om borgerforeningen på pillemark.dk.

Kontakt Samsø Mægleren på 7060 5033 allerede i dag og bestil en fremvisning af denne rummelige ejendom.
Fakta
Sags nr.16-116
BoligtypeVilla
Boligareal290 m²
Grundareal1.005 m²
Værelser7
Opført1957
Kontantpris1.199.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift1.984
EnergiklasseF
Udhus45 m²
Integreret udhus6 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?