Møllebakkevej 15, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Giv et bud!


Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til mulighedernes land. Her kan det meste lade sig gøre, hvis bare du kan se ud over det almindelige og ordinære.

Ejendommen har en beliggenhed der er uovertruffen og helt i særklasse. Beliggende med Tranebjergs grønne områder Møllebakken og sportspladsen i baghaven, tilbagetrukket fra Langgade, men alligevel kun 250m fra indkøb og Tranebjergs midtby.
En beliggenhed der gør at du er i centrum hvor tingene sker, og alligevel midt i et stort grønt område som giver dig fuglefløjt i haven så snart du træder udenfor.

Vi har at gøre med en bygning der trænger til en kærlig hånd, -et gennemgribende renoveringsprojekt!
- Til gengæld når du er færdig, vil du have en stor og utrolig velbeliggende ejendom midt i Tranebjerg som kan bruges til lige hvad du ønsker.
Her er allerede registreret både bolig og erhverv - hvilket gør, at mulighederne bliver endnu flere.
Så har du selv brug for mange kvardratmeter til bolig og måske en lille butik?, eller ønsker du at lave udlejningsejendom eller noget helt tredje - mulighederne er mange i denne bygning!

Grunden er et kapitel for sig, med sine 2884 kvardratmeter er grunden i sig selv fyldt med muligheder, både for at lave en særdeles spændende have i det let stigende terræn hvis man ønsker at beholde den store grund og grønne baghave eller for udstykning af byggegrunde med mulighed for nogle meget spændende huse på denne beliggenhed.


Ring allerede i dag på 7060 5033 og bestil en tid til fremvisning.
Fakta

Sags nr.16-120
BoligtypeVilla
Boligareal271 m²
Grundareal2.884 m²
Værelser2
Opført1870
Kontantpris1.195.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift2.412
EnergiklasseF

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?