Markedsføring

Synlig og målrettet markedsføring er naturligvis særdeles vigtig, når en ejendom skal sælges.

Og netop når det gælder Samsø, ved jeg, at den målrettede markedsføring med stor synlighed er et altafgørende parameter for salgsprocessen.

En ejendom bør aldrig sættes til salg uden perfekt billedmateriale. Et godt salg er betinget af gode fotos, og jeg benytter derfor professionelle fotografer, som kan levere de skarpe vinkler og sørge for, at jeres ejendom tager sig bedst muligt ud.

Kombineret med professionelt fotomateriale sørger jeg for, at ejendommen bliver tegnet op, så vi kan vedlægge en god plantegning til salgsmaterialet.

Samsø Mægleren var blandt de første danske ejendomsmæglere til at benytte Social Ads - et skarpt digitalt værktøj til målrettet markedsføring.

Social Ads fungerer ved at benytte sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram og Google Display Network som primære annonceringskanaler.

På baggrund af automatiserede analyser sikrer Social Ads, at markedsføringen løbende bliver tilpasset de potentielle køberes adfærd med ændringer og opdateringer døgnet rundt.

Hos Samsø Mægleren har jeg valgt at bruge mange ressourcer på de sociale medier, da jeg ved, det er her, vi har størst sandsynlighed for at ramme flest mulige interesserede købere på kortest tid.

Udover de sociale medier, bliver jeres bolig naturligvis også annonceret på Samsø Mæglerens egen Facebook side, Samsø Mæglerens hjemmeside, Boligsiden.dk og Boliga.dk

Sociale medier kan dog ikke stå alene. Derfor har jeg tilpasset min markedsføringspakke ved at kombinere det bedste fra ”de gode gamle dage” med de nye digitale muligheder.

Fx er Samsø Mæglerens eget køberkartotek særdeles vigtigt, da jeg løbende udbygger dette med potentielle købere, så det måske kan ramme lige netop jeres ejendom.

Herudover har Samsø Mægleren den mest centrale placerede boligudstilling på øen. I Tranebjerg på Anton Rosens Plads lige ved siden af Anton Rosens Hus.

Stort set alle øens turister kommer forbi lige netop her, på grund af det nyindrettede turistkontor. Men Rosens Plads i Tranebjerg er også et naturligt samlingspunkt for samsingerne

Og så gør vi naturligvis også opmærksom på, at jeres ejendom er til salg ved selve ejendommen. Det gode gamle og velkendte skilt: TIL SALG - er et must og stadig meget vigtig - og så er det helt gratis markedsføring og synlighed af din ejendom.