I trygge hænder

”I forbindelse med vores flytning til Samsø, havde vi brug for en køberrådgiver. Ikke bare en køberrådgiver, der kun vidste noget om huse og den tilhørende jura, men også en som kunne hjælpe os i den rigtige retning på øen med afsæt i sit store lokalkendskab.

Vores valg faldt på Lone fra Samsø Mægleren - et valg vi på ingen måde har fortrudt. Lone evnede hurtigt at sætte sig ind i vores ønsker og krav, som gjorde at hun kunne guide og rådgive os bedst muligt.

Da vi havde fundet det hus, vi gerne ville købe, var hun god til at varetage en hurtig forhandling med sælgers mægler, sikre os en fornuftig handel samt indfri ønsket om en hurtig overtagelse.

Gennem processen nød vi stor glæde af hendes store netværk på øen, der hjalp os i forskellige situationer, hvilket er fantastisk som tilflytter. I tillæg var Lone effektiv til at sikre at alt det fornødne papirarbejde kom på plads - og altid rettidigt.

Vi har følt os velorienteret, godt hjulpet og ikke mindst i trygge hænder. Det er tydeligt for os, at Lone er villig til at gå det ekstra skridt for at yde en god service.

Vi giver hermed Lone fra Samsø Mægleren de bedste anbefalinger.”

Merete & Christian Hougaard, Besser