Besser Hovedgade 8, Besser
8305 Samsø

Tilbage

Charmerende bungalow

Nu har du en helt unik og sjælden chance for at blive, den kun tredje ejer siden 1939, af denne velholdte men bevarede perle, der er beliggende lige midt i Besser by.

Fra ejendommen har du kort afstand til fantastiske naturoplevelser ved Stauns Fjord og Besser Rev, ligesom en runde på én af Danmarks mest miljøvenlige og bedst beliggende golfbaner også ligger i meget kort afstand fra huset. - Er du mere til indkøb i Tranebjerg eller havnemiljø og skønne restauranter i Ballen ligger begge dele kun ca. 5 km væk.

Lad os gå en tur indenfor og se lidt nærmere på ejendommen. Vi bliver budt velkommen i en stor entré, der samtidig fungerer som fordelingsgang. Fra entreen er der adgang til en stor stue der har et fantastisk lysindfald fra tre verdenshjørner og udgang til en stor sydvendt terrasse hvorfra solen kan nydes hele dagen. Går vi i afdelingen med bade- og soveværelse byder denne på et stort soveværelse med indbygget skab og et oprindeligt badeværelse med en meget flot og klar grøn klinke på vægge og badekar. Spisekøkkenet står oprindeligt med malede låger og de gamle greb. Fra køkkenet er der indgang til et lille spisekammer, og nedgang til kælderen der byder på to disponible rum, samt et vaskerum og et fyrrerum. I kælderen findes desuden et ekstra rum der giver mulighed for at lave et ekstra toilet i denne etage.
Fra kælderen er der direkte udgang til haven, der på sydsiden byder på fuldstændig ro og fred, og står med en have der er let at holde, bl.a. anlagt med græsplæne og gamle æble- og pæretræer.

Skal du ud og gå, kan en tur i skoven eller til udsigtstårnet varmt anbefales, begge steder med gode muligheder for at se dyr.
Besser by, som ejendommen er beliggende i, er en aktiv og velfungerende landsby, hvor du bl.a. finder en lidt anderledes købmandsbutik der sælger alt fra ost og lakrids til porcelænsgreb og julepynt, desuden har byen et meget velfungerende forsamlingshus og en aktiv borgerforening der flere gange om året laver arrangementer.

Ring til Samsø Mægleren, allerede i dag, og bestil en fremvisning af denne ejendom, der emmer af historie - tlf. 7060 5033.
Fakta

Sags nr.17-158
BoligtypeVilla
Boligareal80 m²
Kælder80 m²
Grundareal728 m²
Værelser3
Opført1939
Kontantpris745.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift1.160
EnergiklasseF

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?