Besser Smedegade 19, Besser
8305 Samsø

Tilbage

Med en fantastisk udsigt over markerne

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af, at byde dig indefor i et hyggeligt og meget velholdt 1950´er hus, med en fantastisk udsigt.

I dette hus kan du stå i de fleste rum og kigge ud over markerne. Her kan du følge rådyrerne og harerne springe henover markerne, og trods den bynære beliggenhed få fornemmelsen af den rene rå natur, der venter lige på den anden side af hækken.

Vi træder indenfor i huset, og fra den lille gang ved døren, bliver vi draget af lyset fra husets store stuer. Den ene af husets stuer ligger i åben forbindelse med køkkenet, og har et fantastisk gennemgående lys. Den anden stue er en tidligere udestue, der nu er fuldt isoleret og inddraget i boligarealet. Denne stue har glasparti på alle vægge, og klinkegulv med gulvvarme. Herfra er der direkte adgang til den overdækkede terrasse, der er vestvendt og anlagt således, at du både får aftensolen og udsigten over markerne. Tilbage i det åbne spisekøkken, kan du virkelig få lov til at nyde udsigten, både fra spisebordet og fra selve køkkenet, hvis elementer er fra HTH. Huset byder desuden på et lille værelse i forbindelse med stuen, et stort værelse bag køkkenet med skabsvæg og en skøn udsigt, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, samt baggang/vaskerum i den fjerneste ende af huset.

Træder vi udenfor finder vi her en carport samt et skur til haveredskaberne.
Haven er anlagt med græsplæne og enkelte bede, så den er let at holde, og således, at du bl.a. kan bruge tiden på andre ting, som f.eks. at nyde den pragtfulde udsigt med en kop kaffe i hånden.

Denne skønne ejendom er beliggende i Besser, der er det perfekte udgangspunkt for skønne traveture af de mange markveje enten til Besser Rev, Udsigtstårnet eller stranden mod øst der både kan benyttes til badning og fiskeri. Fra denne ejendom er der ligeledes kort afstand til Samsøs smukt beliggende golfbane.
Besser er en hyggelig landsby, der bl.a. byder på caféer, keramikværksted, forsamlingshus, oplevelses museum og en aktiv borgerforening. I centrum af Besser finder du Pederspladsen byens samlingssted med legeplads, grill-plads og borde-bænke sæt. I Besser er der mange fastboende og et godt sammenhold.

Huset egner sig perfekt til den lille familie eller parret der ønsker at bo i et hus der hver dag byder på den mest vidunderlige udsigt.

Tøv ikke, ring allerede i dag og bestil en fremvisning på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.19-280
BoligtypeVilla
Boligareal103 m²
Grundareal790 m²
Værelser5
Opført1957
Kontantpris895.000
Udbetaling45.000
Ejerudgift1.340
EnergiklasseE
Udhus9 m²
Carport20 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?