Byvejen 14, Hårdmark
8305 Samsø

Tilbage

Charmerende bindingsværk

Samsø Mægleren byder dig velkommen indenfor i dette skønne renoverede bindingsværk fra 1825 beliggende midt i Hårdmark.
Her er du midt i landsbyen og alligevel kun få minutters gang fra markvejene der er startstederne for skønne gåture både mod øst og vest.

Vi stiller bilen i indkørslen og går de få skridt hen til hoveddøren og videre ind i den store entre hvor der er rigelig plads til at alle kan komme af med overtøjet. Vi går videre ind i det store køkken/alrum der strækker sig i hele husets bredde hvilket både giver rigtig god plads til gæsterne og giver et skønt gennemgående lys. I køkken/alrummet findes husets luft/luft pumpe ligesom der for enden er et Lifa Design hvidt højglans køkken med stålbordplade.
Lad os gå videre ind i den hyggelige stue med brændeovnen der varmer godt i rummet, og hvorfra der er udgang til den syd/vest-vendte have. I stuen er der indbygget et kammer der lige nu bruges til sovepladser, men som alternativt kunne bruges til kontor.
Går vi ned i husets anden ende, mødes vi af en baggang hvor gruekedlen stadig er at finde, men som også indeholder en vaskesøjle, udgang til haven og adgang til et victualierum. Desuden findes der i denne del af huset et stort værelse, badeværelse med sorte musaiksten og et stort disponibelt rum for enden af gangen, der kunne blive til et ekstra værelse eller værksted.
Gulvene i stue, kammer, køkken/alrum, og gange er skiffergulve og husets indbyggede skabe har fået lavet låger af gamle gulvbrædder hvilket giver huset et skønt autentisk præg.

Huset er lige nu ikke for høje personer, idet de fritlagte bjælker ligger i ca. 1,85 m, Til gengæld giver det uudnyttede loftsrum mulighed for at lave lofter til kip, hvorved man vil kunne give rummene en helt anden dimension.

Til huset hører en meget overskuelig og hyggelig have, primært anlagt som græsplæne.
Tøv ikke, ring 70605033 allerede i dag og bestil en fremvisning af dette skønne charmerende hus der indbyder til hygge og skønne dage med familie og venner.
Fakta

Sags nr.18-217
BoligtypeSommerhus
Boligareal120 m²
Grundareal430 m²
Værelser5
Opført1825
Kontantpris1.200.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift1.192

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?