Byvejen 21, Hårmark
8305 Samsø

Tilbage

Gennemrenoveret ejendom

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig indenfor i denne fuldstændig indflytningsklare ejendom.

Ejendommen, der tidligere har rummet smedien i Hårdmark, er fra 2016 og frem, blevet restaureret, således den i dag fremstår med Sydafrikanske sandstensklinker på alle gulve i stueplan, og med gulvvarme i de fleste rum.
Døre og vinduer er ligesom, spær, undertag og tag blevet skiftet, mange indvendige vægge er blevet rettet op, ligesom husets nye tagrum er blevet isoleret. Sidst men ikke mindst er der blevet indsat en ny luft-til-vand varmepumpe.

Lad os stille bilen foran huset og gå indenfor i den hyggelige entré, der fører os direkte ind i husets store og skønne spisekøkken. Her er gennemgående lys, og god plads til, at hele familien kan sidde og hygge sig omkring spisebordet. Fra køkkenet er der udgang til terrassen og nedgang til den store stue, der tidligere rummede smedeværkstedet, men som i dag er et rum der indbyder til, at familien samles til forskellige aktiviteter og hygge omkring brændeovnen.
Huset rummer desuden tre store værelser, der alle tre har god plads enten til dobbeltsengen som soveværelse eller som børneværelse, desuden findes der også et badeværelse med bruseniche, et toilet i forbindelse med det ene værelse og et bryggers hvorfra der er adgang til tagetage.
Tagetage fremstår som et uudnyttet loft, der bare venter på at blive ombygget til f.eks. 2 store ekstra værelser.

Haven omkring ejendommen fremstår nyanlagt, og opdelt med en skøn terrasse nær huset, og en mindre græsplæne. Fra både terrassen og plænen kan man nyde udsigten over markerne, så langt øjet rækker, ligesom man kan få selskab af naboens køer der nysgerrigt kommer hen og hilser på.

Ejendommen er beliggende i udkanten af Hårdmark, en hyggelig landsby med godt sammenhold, hvorfra der kun er kort afstand til skoler, børnehaver og indkøb. Fra Hårdmark er der skønne gå-ture ad de mange markveje der omgiver byen.

Huset må benyttes som helårs- og sommerhus.

Tøv ikke, ring 70605033 allerede i dag og bestil en fremvisning af dette skønne og indflytningsklare hus.
Fakta
Sags nr.20-326
BoligtypeVilla
Boligareal136 m²
Grundareal473 m²
Værelser4
Opført1877
Kontantpris1.495.000
Udbetaling75.000
Ejerudgift1.318
EnergiklasseB
Udhus10 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?