Gammelløkkevej 14, Ballen
8305 Samsø

Tilbage

I gåafstand til Ballen by og Ballen færgehavn.

Samsø Mægleren kan nu byde dig velkommen til et nedlagt landbrug med rigtig god beliggenhed.

På denne ejendom får du det hele, fred og ro omkring din bolig og gåafstand til Ballen færgehavn og Ballen by. Ejendommen er beliggende indenfor en radius af 1500 m til begge destinationer, og du har således muligheden for at komme til færgen uden brug af bil, ligesom indkøb, shopping og restaurantbesøg i Ballen også kan klares til fods.
Ejendommen er desuden omgivet af marker - ligemeget hvor du kigger hen er der marker og landlig idyl. Her kan du høre fuglene synge mens rådyr, harer og fasaner passerer forbi.

Vi byder velkommen indenfor og træder ind i den store baggang, hvor der er god plads til både at stille skoene og hænge jakken, fra baggangen er der adgang til to store værelser. Fra baggangen er der desuden direkte adgang til det store spisekøkken med god bordplads og en skøn spiseplads hvorfra der er udsigt over markerne på den anden side af vejen. Herfra videre adgang til forgangen og badeværelset med gulvvarme. Den store vinkelstue har god plads til både at rumme det store familie-spisebord og sofagruppen. Bagerst i stuen er der adgang til et kammer der også har dør ud til bryggerset. Fra bryggerset kan man gå ud i den vestvendte have eller gå videre ud i de tidligere staldbygninger som nu er udhuse.
Til ejendommen hører desuden også både et hønsehus og et maskinhus.

Haven er en skøn gammeldags opvokset have, hvor størstedelen er udlagt med græs, store buske og frugttræer.

Der må påberegnes en del renovering af ejendommen.

Ring allerede i dag på tlf. 70605033 og bestil en fremvisning af denne velbeliggende ejendom.
Fakta

Sags nr.17-161
BoligtypeVilla
Boligareal126 m²
Grundareal1.616 m²
Værelser4
Opført1892
Kontantpris625.000
Udbetaling35.000
Ejerudgift1.164
EnergiklasseG
Udhus174 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?