Gyden 4, Ørby
8305 Samsø

Tilbage

Med udsigt mod markerne

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne hyggeligt beliggende ejendom, hvor du kan nyde et skønt kik ud over markerne, og udsigten til de vilde dyr, der løber tæt på både have og bygninger.
Fra huset, der har en skøn tilbagetrukket beliggenhed i Ørby, er der kort afstand til skov og strand, ligesom indkøb og restauranter ligger indenfor cykelafstand.

Lad os kigge indenfor i det hyggelige bindingsværkshus, der fremstår renoveret og velindrettet, med store rum der er klar til at blive benyttet.
Huset indeholder en klinkebelagt entré, stort nordvendt hvidt køkken med alle faciliteter, og god bordplads, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, samt en stor sydvendt stue, ligeledes med klinker og gulvvarme samt dobbeltdør i gavlen der giver mulighed for direkte udgang til haven. I stuen findes, udover god plads til både spisebord og sofagruppe, også en hyggelig Morsø brændeovn, der hurtigt og effektivt kan varme huset op til komfort-temperatur.
Mod vest indeholder huset en mellemgang der, fordeler til husets to værelser, det ene, et soveværelse med dobbeltseng og skabe, det andet et mere aflangt værelse med enkelt-senge der grundet lofthøjden, vil være perfekt at anvende til børneværelser.
Der er, i forbindelse med renovering af ejendommen, sat spot i gips-lofterne i stue, gange og værelser.

Fra mellemgangen der udover at fordele til husets værelser, også giver mulighed for at lave en trappe til 1. salen, som lige nu, fremstår som ét stort åbent rum, fuld af muligheder. Her kan, for den rette, hurtigt oprettes flere værelser, og 1. salen giver således mulighed for, at ejendommens boligareal kan udvides.

Haven er anlagt så den er let at holde, med græsplæne og en lille æblelund mod markerne.
I haven findes også et skur, der har støbt gulv, og god plads til både cykler og brænde.

Huset må benyttes til både helårshus og fritidshus.

Ring 70605033 og bestil en fremvisning allerede i dag.
Fakta
Sags nr.21-397
BoligtypeVilla
Boligareal71 m²
Grundareal648 m²
Værelser3
Opført1870
Kontantpris1.148.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift937
EnergiklasseG
Udhus17 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?