Havvejen 57, Sælvig
8305 Samsø

Tilbage

Hyggeligt sommerhus tæt på stranden

Samsø Mægleren byder dig velkommen indenfor i dette helt igennem hyggelige sommerhus i 2. række fra vandet.
Har får alle muligheden for at få en skøn sommer, i et hus der har en beliggenhed hvor selv de mindste kan gå til stranden og bade, finde rav eller bare nyde udsigten og solnedgangen ud over havet.

Lad os stille bilen og gå ind til huset igennem havestuen der forlænger sæsonen eller giver dig mulighed for at sidde overdækket og i læ på sommerdage med ustadigt vejr. Udestuen er med klinkegulv og med direkte adgang til husets stue der både har plads til spisebord og sofagruppe. I forbindelse med stuen ligger et nyere køkkenet (2013) hvorfra der er direkte adgang til haven. I den anden ende af huset ligger værelserne, begge med køjesenge, herudover er der i huset et badeværelse med bruser.

På grunden ligger, udover sommerhuset, også et mindre annex der for nuværende bruges til opbevaring.
Haven er anlagt så den er let at holde, med græsplæne og enkelte stenterrasser.

Badestranden der ligger i absolut gåafstand fra huset, er helt unik og giver mulighed for både store og små til at nyde havet og alle de aktiviteter der følger med at have det indenfor så kort afstand. Her kan nybegynderen trygt begive sig ud og surfe, ro i havkajak, bade eller bare lege på revlerne der strækker sig så langt øjet rækker mod nord langs bugten.
I området omkring dette hus findes desuden en kiosk der udover dejlige kølende is på en varm sommerdag, også serverer diverse former for fast-food.

Hold dig ikke tilbage - bestil en fremvisning allerede i dag på dette helt igennem hyggelige sommerhus - ring 70605033!
Fakta

Sags nr.19-251
BoligtypeSommerhus
Boligareal40 m²
Grundareal548 m²
Værelser3
Opført1952
Kontantpris795.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift1.046
Udhus4 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?