Heden 11, Mårup Østerstrand
8305 Samsø

Tilbage

Få haven helt ind i stuen

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af, at byde dig indenfor i dette fantastiske arkitekttegnede sommerhus fra 2009. De store vinduespartier og skydedørene til haven giver et skønt lysindfald, samtidig med at du får fornemmelsen af, at haven trækkes ind i huset. Her er en skøn loftshøjde, og mange muligheder for at gå i haven eller ud på terrassen idet der fra alle rum er døre med udgang til grunden.
I dette hus er der god plads til den store familie. Det store skønne køkken/alrum/stue-område giver gode muligheder for at samle hele familien, og her er både plads til alle omkring spisebordet, og i afdelingen med sofaarrangementet.
Huset byder desuden på hele tre store værelser, alle med plads til dobbeltsenge, og det ene med direkte adgang til husets ene af to badeværelser. Badeværelserne er begge med bruseniche.
Desuden findes der til huset et isoleret annex med dobbeltseng, samt et udhus med isoleret gulv, forberedt til at kunne blive til et ekstra værelse, som det evt. er muligt at binde sammen med resten af huset.
Huset er placeret så du har en skøn syd/vest-vendt terrasse og lukket indhegnet have bag huset, hvor der kan grilles, spilles bold og hygges i de skønne omgivelser.

På marken bag huset går hestene og græsser, og bevæger du dig få hundrede meter væk fra huset, møder du enten den fredfyldte og hyggelige skov der strækker sig helt ned til Samsøs hedeareal, eller den dejlige sandstrand hvor der kan bades, surfes, bygges sandslotte eller findes muslingeskaller til at male på.
Huset kan desuden være udgangspunktet for skønne cykel- eller vandreture i nordøens bakkede landskaber, eller langs strandene til lystbådehavnene både ved Mårup- og Langør havn.
Dette hus er et paradis for alle aldersgrupper der gerne vil have kort afstand til badestrand, skov, lystbådehavne, indkøb og nordøens hyggelige butikker og caféer.

Huset er tegnet af den prisvindende og anerkendte tegnestue, Holgaard Arkitekter A/S, som bl.a. har opført flere bygningsværker på Islands Brygge i København.

Tøv ikke, ring allerede i dag på tlf. 70605033 og bestil en fremvisning på dette indflytningsklare hus.
Fakta
Sags nr.20-325
BoligtypeSommerhus
Boligareal108 m²
Grundareal1.204 m²
Værelser4
Opført2009
Kontantpris2.395.000
Udbetaling120.000
Ejerudgift2.101
Udhus17 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?