Høneballevej 24, Langemark
8305 Samsø

Tilbage

Velbeliggende grundstykke til udstykning af fritidshuse

Dette stykke råjord er beliggende få hundrede meter fra stranden, på Samsøs østside og med udsigt til Storebælt fra de fleste af de kommende parceller. Man kan fra mange af grundene se henover markerne og ud til både Ballen lystbådehavn og Ballen færgehavn.
Til modsat side har man en fantastisk udsigt over de omkringliggende marker.
Der er mulighed for at lave op til 19 sommerhusgrunde, som kan bebygges med 1 etages, og for noget af området, 2 etages byggeri.
Fra dette grundstykke, der er beliggende mellem Samsøs Golfbane og Ballen får du bedste af alting. Den skønne natur og masser af ro til at kigge på skibstrafikken der sejler forbi i Storebælt, samtidig med kort afstand til en skøn tur på golfbanen eller til Ballen der byder på havnemiljø, hyggelige butikker og fantastiske restauranter.
Fra grundstykket er der kort afstand til den nye færgehavn til Sjælland, ligesom indkøb i dagligvarerforretninger og specialbutikker i Tranebjerg ligger indenfor cykel afstand.

Området der sælges er beliggende bag ved et eksisterende sommerhusområde ved Egernvej, og udgør ca. 5 HA, der fordeler sig i et let kuperet terræn der i øjeblikket er udlagt til både landbrugsjord, en mindre skov og eget vandhul.
Her er rig mulighed for at lave noget helt unikt på udenoms arealerne, idet skoven og vandhullet kan blive legeplads for både store og små.
I området findes der meget råvildt, ligesom harer, fasaner og andre vildlevende dyr har deres daglige gang i og omkring dette område.
Foran det allerede udstykkede og bebyggede Egernvej ligger et stort fællesareal der ejes og vedligeholdes af Grundejerforeningen Høneballevej - Egernvej. Fra dette fællesareal er der direkte adgang til stranden som enten fører dig nordpå mod Besser Rev, eller sydpå mod Ballen Havn - Begge dele ligger indenfor gåafstand og gåturen giver dig masser af ro og tid til fordybelse.
Fakta

Sags nr.17-167
BoligtypeGrund (Sommerhus)
Grundareal50.000 m²
Kontantpris2.750.000
Udbetaling140.000

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?