Holmevej 1A, Tanderup
8305 Samsø

Tilbage

1,4 HA udsigtsgrund med kik over markerne

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde dette indflytningsklare hus til salg.
Her får du et et skønt hus med plads til hele familien inde, og med nogle fantastiske ude-arealer samt en stor dejlig grund på hele 1,4 HA beliggende i kanten af landsbyen Tanderup.
Fra huset, og fra det meste af grunden har du et uovertruffent kik over markerne - fra første salen kan man desuden se havet der går sammen med horisonten i det fjerne.
Vi kører ad grusvejen op til huset, der fremstår med, Sibirisk lærk, mahogni vinduer og cementtagsten.
Vi træder ind i den klinkebelagte forgang der fører os direkte videre ind i den store lyse stue, med et fantastisk kik over ejendommens tilhørende jordstykke og udgang hertil. I denne stue kan man sidde og nyde de vilde dyr der finder føde, eller roligt spankulerer op imod læbæltet som udgør ejendommens skel. Stueplanet byder desuden på et dejligt lyst køkken/alrum med samme blændende udsigt over marken som fra stuen, og god bordplads i det u-formede køkken. Resten af stueplanet byder på et soveværelse, et badeværelse med bruseniche og en baggang i åben forbindelse med forgangen og med trappe til overetagen.
Der er gulvvarme i alle rum i stueplan.
På overetagen finder du tre store værelser, et disponibelt rum forberedt til badeværelse og en stue/alrum med en blændende udsigt over markerne og med havet i horisonten.
Til huset hører desuden en dobbelt-garage med elektriske porte og støbt gulv, samt værksted/fyrrum. Herudover findes der også på grunden en ekstra overdækning der f.eks. kunne bruges til opbevaring af båden eller den lille lastbil - eller måske som løsdriftsstald for hestene eller køerne.
Grunden der udgør 1,4 HA omringer huset,og giver dig god plads og skønne vidder, idet udsigten over markerne fortsætter ud mod horisonten.
Grunden er primært udlagt med græs, og fremstår som kortklippet omkring huset, og som mere naturhave længere ud på grunden.
Tøv ikke, bestil en fremvisning allerede i dag, på tlf. 70605033 og lad os sammen se dette indflytningsklare hus.
Fakta

Sags nr.20-309
BoligtypeVilla
Boligareal208 m²
Grundareal14.398 m²
Værelser7
Opført2002
Garage57 m²
Kontantpris2.195.000
Udbetaling110.000
Ejerudgift2.456
EnergiklasseC
Udhus147 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?