Holms Bakke 27, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Skøn grund på lukket vænge

I bunden af det lukkede vænge, Holms Bakke, udbydes nu en skøn beliggende grund i kort afstand til alle Tranebjergs faciliteter som f.eks børnehave, skole, idrætsfaciliteter, bibliotek, indkøb og specialbutikker.

Du kan på denne grund udnytte bakkens hældning, og således få et spændende og unikt byggeri, med udsigt over markerne. På grunden har du muligheden for at lave to etager med en max byggehøjde på 8,5 m.

I dette skønne grønne miljø kan hele familien leve, her kan børnene lege på den lukkede vej og ikke langt fra denne grund ligger det projekterede fællesareal hvor alle aldre får mulighed for at mødes.

Hele området Holms Bakke er bestemt i lokalplanen til at skulle fremstå grønt og indbydende, hvorfor der skal plantes levende hegn i skel.

Der er ingen byggepligt på grunden, og ejendomme opført på grunde i udstykningen Holms Bakke må benyttes til både helårs- og fritidsbrug.

Fra denne grund ligger den gode mad og hyggelige stemning i Ballen kun en cykeltur væk. Her kan du bade, nyde havnestemningen eller shoppe i de hyggelige butikker.

Ring på 7060 5033 og hør nærmere om din mulighed for at bygge din drømmebolig på en dejlig grund.
Fakta

Sags nr.16-140
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal900 m²
Kontantpris250.000
Udbetaling25.000
Ejerudgift102

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?