Kaasen 9, Kolby Kås
8305 Samsø

Tilbage

Håndværkertilbud på stor grund

Samsø Mægleren kan nu give dig en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på din kommende bolig.
Dette hus egner sig perfekt til dig, der foretrækker at have noget at rive i. Her kan du udleve dit gør-det -selv-gen, og lave et hus, helt som du selv vil have det.

Huset byder på havudsigt fra overetagen, samt en skøn stor grund med uanede muligheder for at lave en have lige så den passer til dig og dine behov.
Huset er beliggende centralt i Kolby Kås, i gåafstand til havet og stranden, og med kun få hundrede meter til havnen, der byder på både lystbådehavn og industrihavn.

Her får du et håndværkertilbud, der egner sig til dig, der ønsker at sætte et hus i stand fra ende til anden!

Huset er i tre etager, og byder på et hævet stueniveau, med tre stuer i åben forbindelse med hinanden, stort køkken ligeledes i åben forbindelse med stuen, badeværelse, baggang med trappe til kælderen og forgang med trappe til overetagen.
Overetagen byder på tidligere badeværelse, stort værelse med delvist skadet gulv og vægbeklædning, samt to værelser med gennemgang og fra det ene udgang til østvendt støbt betondæk med en skøn havudsigt.
Kælderetagen har en god loftshøjde og indeholder ialt 4 rum, som bl.a. kunne bruges til vaskerum, værksted eller hobbyrum.

Til huset hører en garage på 22 kvm med støbt betongulv.

Huset sælges som det er og forefindes, og der må i forbindelse med overtagelsen påregnes oprydningsarbejde både i huset og på grunden.

Ring og hør mere om huset og alle dets muligheder på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.19-269
BoligtypeVilla
Boligareal127 m²
Kælder73 m²
Grundareal1.268 m²
Værelser6
Opført1943
Garage22 m²
Kontantpris425.000
Udbetaling25.000
Ejerudgift1.502
EnergiklasseG

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?