Kærbakken 21, Hårdmark
8305 Samsø

Tilbage

I fantastisk natur med mulighed for at kombinere arbejde og fritid.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne fantastisk beliggende ejendom, med utallige muligheder. På ejendommen er der mulighed for et hobbylandbrug samt jagtmulighed, men der kunne også laves B&B, kursuscenter, yoga/meditationscenter, produktion af special-fødevarer - Alt dette kan laves som et mix, således ejendommen både kan fungere som bolig og arbejdsplads.

I og omkring denne ejendom er der fred, ro og mulighed for fordybelse. Ejendommen er beliggende helt for sig selv og alligevel tæt på Hårdmark by.
Ejendommen, der har en helt fantastisk udsigt over markerne, fremstår med hovedhus og en ekstra længe, der tidligere har været brugt til lejerskole, men som nu udlejes til bolig.

Vi går en tur ind i hovedhuset, der har fået foretaget en gennemgribende renovering på begge etager, så det nu fremstår med fritlagte hanebånd, gulvvarme i begge etager, og generelt lyst og indflytningsklart.
Hovedhusets stueetage indeholder: Stor lys vinkelstue med udsigt over markerne og et fantastisk lysindfald fra de syd- og vestvendte vinduer, stuen har god plads til både spisebord og sofagruppe, og brændeovnen er hængt op centralt i rummet, så den kan sprede varme og hygge i hele rummet. I stueetagen er der også et kontor, HTH spisekøkken fra 2005 med god bordplads, spiseplads og nedgang til kælder med tre mindre rum. Desuden badeværelse med marmorklinker og bruseniche, grovkøkken/vaskerum samt entré med udgang til både gårdsplads og have.
Fra entreen går vi op på overetagen, som er renoveret i 2010 og byder på badeværelse med bruseniche og HTH elementer samt fire soveværelser, det ene med adgang til hems.

Går vi over i den tidligere lejerskole findes her bl.a. et nyere lyst køkken fra 2015, tre store- og tre mindre værelser, stor stue, to badeværelser med bruseniche og gulvvarme samt fyrrum.
De to boliger ligger adskilt fra hinanden, så hverken haver eller boliger generer hinanden.

Til ejendommen hører desuden diverse udbygninger, og her skal bl.a. nævnes det store isolerede værksted med troltektlofter og støbte gulve.
Der hører til ejendommen i alt 3,2 HA jord, som er beliggende i umiddelbar nærhed og udlagt til folde og friarealer til bl.a. råvildt.
Fakta

Sags nr.16-131
BoligtypeLystejendom
Boligareal345 m²
Kælder23 m²
Grundareal32.387 m²
Værelser12
Opført1923
Kontantpris2.248.000
Udbetaling115.000
Ejerudgift3.570
EnergiklasseE

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?