Maarup Bakkevej 14, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Hyggeligt sommerhus i Maarup Bakker

Velkommen til et helt igennem hyggeligt sommerhus i Mårup Bakker.
Fra dette hus er der en fantastisk udsigt, både fra køkkenet og fra udestuen, og går du ned i haven på den strategisk velplacerede terrasse, får du endnu mere udsigt. - De skønne Bakker og havet i baggrunden - så bliver det ikke bedre!
Du befinder dig midt i et helt ubeskriveligt landskab hvor der fra grunden er mange gode udsigtspunkter. Her kan du sidde og bare slappe af, og nyde den fantastiske udsigt.

Vi går indenfor i det hyggelige sommerhus, der tidligere var tærskehus for de lokale landmænd.
Huset byder på en nyere afdeling med køkken, værelse, badeværelse og disponibelt rum - alt dette er jf. BBR bygget i 2003. Den ældre del af huset består af en hyggelig stue med en stor bekkasin, udgang til nyere havestue der jf. BBR er bygget i 2002, og som har den mest fantastiske udsigt. Desuden er der fra havestuen udgang til terrassen mellem husene. Fra stuen er der opgang til overetagen der byder på ét stort rum med i alt tre sovepladser, samt en skøn udsigt mod øst til markerne, Mårup og Nordby.

Ejendommen og grunden ligger fuldstændig uforstyrret, som et af de sidste huse på Maarup Bakkevej - her kan du virkelig holde en fredfyldt ferie uden forstyrrende elementer. Her er naturen i højsædet, og der er gode muligheder for at se vilde dyr, som f.eks. råvildt, fasaner og harer. Er du mere til gå-turer er der fra dette hus de mest fantastiske turer rundt i bakkerne, og turerne igennem bakkerne og ned på stranden kan varieres i det uendelige.

Fra huset er der ca. 1 km til den hyggelige og stemningsfulde Mårup Havn der i sæsonen byder på restaurant, kiosk og en helt fantastisk hyggelig stemning. Til indkøb er der under 2 km til brugsen i Mårup, der har alt hvad du har brug for til dagligdagen.

Kontakt Samsø Mægleren på tlf. 7060 5033 og bestil en fremvisning af dette fantastisk beliggende sommerhus.
Fakta

Sags nr.18-211
BoligtypeSommerhus
Boligareal74 m²
Grundareal764 m²
Værelser3
Opført1937
Kontantpris1.775.000
Udbetaling90.000
Ejerudgift756

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?