Maarup Bakkevej 25, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Skønt hus med fantastisk udsigt.

Samsø Mægleren har fornøjelsen af at byde dig velkommen til en udsigt du bliver så betaget af at du lige må kigge en ekstra gang!
Velkommen til Maarup Bakkevej, hvor du både fra huset og fra grunden kan nyde den fantastiske udsigt ud over de bløde bakker og med havet i baggrunden.

Her får du en helt unik og meget sjælden mulighed for at erhverve dig et sommerhus med én af de mest eksklusive udsigter du kan forestille dig. Med udsigten direkte til Tunø Havn, og med Jylland i baggrunden skal du blot læne dig tilbage og nyde alle lystsejlerne der søger til og fra Tunø.
Når du står i dette sommerhus føles det som om der er uendeligt langt til nærmeste nabo, og alligevel ligger Mårup Havn, med indkøbs- og restaurant mulighed i sæsonen, kun ca. 500m væk. Søges yderligere indkøbsmuligheder, skal du ikke længere væk end til Mårup by, der ligger ca. 2 km væk.

Nu kan vi ikke trække spændingen mere, kom med ind og se et helt igennem gennemført byggeri, hvor grunden, udsigten og havet bliver suget ind i stuen og bliver en del af sommerhuset.
Vi går op på svalegangen, og ind i huset gennem den store skydedør, der på de gode sommerdage kan skydes helt til side, så den lette havbrise kan komme helt ind i sofagruppen til dig, mens du bare sidder og nyder den storslåede udsigt.
Huset er opdelt i niveauer, således stue med både pejs med indsats og spiseplads, sammen med køkkenet, danner det niveau hvor du naturligt opholder dig. Gå med op på næste niveau, der rummer et renoveret badeværelse, to værelser med to sengepladser i hver og et stort rummeligt soveværelse med en helt igennem fantastisk udsigt.

Den afskærmede terrasse er et kapitel for sig, den er placeret således, der er sol hele dagen. Her imellem hovedhuset og annexet kan du nyde alle måltider mens du bare betages af den fantastiske udsigt!
Har du gæster er der god plads til dem i annexet, der rummer to værelser og eget badeværelse. Desuden er der en hyggelig og meget privat terrasse, hvorfra havudsigten også kan nydes.

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 7060 5033, til et helt igennem unikt sommerhus.
Fakta

Sags nr.17-182
BoligtypeSommerhus
Boligareal99 m²
Grundareal7.244 m²
Værelser6
Opført1969
Kontantpris4.300.000
Udbetaling215.000
Ejerudgift1.435
Udhus6 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?