Maarup Hovedgade 14, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Ejendom med muligheder ude og inde.

Samsø Mægleren byder dig velkommen indenfor til en ejendom fyldt med muligheder med stor tilhørende grund, beliggende midt i Mårup. Her kan du sætte dit eget præg både på grunden og på bygningerne.

Huset, der er beliggende midt i Mårup, har kort afstand til skove, badestrande, havnemiljø, indkøb og café, og har mange brugs-muligheder. Her kan den store familie bo og have plads til alle familiens medlemmer, her kan laves to boliger, eller der kunne f.eks. laves B&B, kun fantasien sætter grænser.

Vi træder indenfor i entreén og går videre ind i den store stue med plads til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er der åben forbindelse til spisekøkkenet, der er gravet yderligere ud i forhold til resten af huset - hvilket giver en rigtig god loftshøjde. Fra køkkenet er der udgang til haven bag ejendommen. Bag køkkenet ligger et hyggeligt værelse med plads til seng og skrivebord.
Vi går fra stuen ud i forgangen, der i den bagerste del byder på et ikke færdiggjort badeværelse. Mellemgangen med brændeovn og udgang til badeværelse med bruseniche, fra mellemgangen går vi videre ind i en ekstra stue hvorfra man kan gå ud i underetagens sidste værelse. Fra denne stue føres man ligeledes ud i et ekstra køkken, til garagen eller ovenpå til et disponibelt rum samt et loftsrum. Den vestvendte del af 1. salen kan tilgåes fra den store stue, hvor en trappe fører op til et stort repos, med mulighed for at lave dette til et værelse, et stort soveværelse i gavlen, samt et mindre disponibelt rum.
Ny ejer vil skulle påberegne færdiggørelse af bygningerne.

Ejendommen byder på mange muligheder for at indlogere hele familien samtidig, ligesom de store udendørsarealer der primært består af græsarealer med buske og træer, gør det oplagt at benytte disse til udeliv.

Ejendommen må benyttes til helårs- og fritidshus.

Book en fremvisning allerede i dag på tlf. 70605033.


Fakta

Sags nr.18-245
BoligtypeVilla
Boligareal154 m²
Grundareal2.662 m²
Værelser6
Opført1900
Garage32 m²
Kontantpris795.000
Udbetaling40.000
Ejerudgift1.576
EnergiklasseD

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?