Maarup Hovedgade 29, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Stort hus med hyggelig have

Samsø Mægleren byder dig velkommen til dette store og velholdte hus, der er løbende renoveret og fremstår indflytningsklart.

Huset er beliggende midt i Mårup by, der udover indkøbsmuligheder og café, også byder på korte afstande til skoven, badestrande og havnen. Ligeledes ligger Nordby der byder på restauranter og specialforretninger indenfor kort afstand fra Mårup.

Huset byder velkommen ad en bred trappe der fører direkte ind i entréen, og videre ind i det lyse alrum der får en skøn varme fra den centralt placerede brændeovn. Fra alrummet deler en halvmur ind til det store og velfungerende køkken med god skabs- og bordplads. I direkte forbindelse med alrummet ligger en stue med udgang til den overdækkede terasse. Både alrum og stue fremstår med nyt trægulv (2019). Desuden byder stueetagen på et værelse og et badeværelse med bruseniche.
1. salen kan tilgåes fra trappen i køkkenet og byder på 3 store værelser med udsigter over byens tage og med markerne i baggrunden. Ligeledes fra køkkenet kan kælderen tilgåes. Kælderen byder på et vaskerum, to disponible rum og et værkstedsrum med brændeovn. Fra kælderen kan vi fortsætte tørskoet op i garagen, der udover plads til bilen også byder på god plads til handymanden.

Haven er anlagt med god plads til parkering foran huset, og med en super hyggelig baghave der bl.a. byder på græsplæne, bålsted, samt skønne terrasser med og uden overdækning, hvor aftensolen og udelivet nydes i fulde drag. I denne have kan hele familen boltre sig, her er en meget privat baghave, der giver gode muligheder for at være aktive sammen eller hver for sig.

Alt i alt et hus hvor der er plads til hele familien både inde og ude, beliggende centralt for familien der ønsker at bo i et hyggeligt landsbymiljø, tæt på både bakker, skov og strand.

Tøv ikke, bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.19-253
BoligtypeVilla
Boligareal149 m²
Kælder80 m²
Grundareal708 m²
Værelser6
Opført1948
Garage28 m²
Kontantpris1.350.000
Udbetaling70.000
Ejerudgift1.566
EnergiklasseD

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?