Mosevej 9, Mårup
8305 Samsø

Tilbage

Stor grund med udsigt til skoven.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af, at byde dig velkommen til en fantastisk villa med en unik udsigt fra stuen og alrummet.
Villaen er beliggende for enden af den lille grusvej, med et hyggeligt mindre skovstykke som nærmeste nabo. Herfra er der kun 500 m til indkøb, ligesom strande og en større skov også ligger indenfor gåafstand. Mårup byder udover skøn natur, og indkøb, også på café-liv, og er generelt en by med liv hele året rundt.

Lad os gå indenfor i den skønne villa der byder velkommen i en lille forgang/vindfang, hvorfra vi går direkte ind i den store stue hvor der er god plads til sofagruppen, hyggekrogen og fodboldbordet, stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet hvor det lange spisebord kan stå, og rumme hele familien, ligesom det også er her i alrummet, at brændeovnen står centralt placeret. Fra køkkenet er der frit udsyn til spisepladsen og videre ud i haven med skoven i baggrunden.
Stueplanet byder desuden på to børneværelser, begge med udgang til haven, baggang med god bordplads og vaskefaciliteter, badeværelse med bruseniche og indgang både fra alrummet og fra husets store soveværelse.
Trappen der fører ovenpå ender i ét stort rum som lige nu bruges som værelse, men som også kunne bruges til kontor, eller stue. Fra dette rum er der igennem vinduer frit udsyn til alrummet.

Hvis vi benytter én af husets mange havedører, kommer vi ud på en af husets terrasser eller i haven, der er orienteret mod syd og med en skøn læ fra de mange høje træer.
Haven er anlagt så den er let at holde, med enkelte frugttræer og en stor græsplæne.

Til huset hører desuden en dobbelt carport, værksted med støbt gulv og et hønsehus.

Alt i alt et fantastisk veludnyttet hus med en gennemtænkt planløsning og en skøn atmosfære.

Ejendommen må bruges til både helårs- og fritidshus.
Fakta

Sags nr.18-238
BoligtypeVilla
Boligareal170 m²
Grundareal2.247 m²
Værelser5
Opført1983
Kontantpris1.885.000
Udbetaling95.000
Ejerudgift1.905
EnergiklasseC
Udhus10 m²
Carport40 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?