Nylandsvej 38, Ballen
8305 Samsø

Tilbage

Aftensol over markerne og gåafstand til Ballen centrum og badestrand.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde 5 unikke byggegrunde i forskellige størrelser. Alle beliggende i Ballen og med mulighed for at orientere dit nye hus mod vest, således man kan nyde aftensolen gå ned over marken.

Fra dit nye hus får du en skøn panoramaudsigt over marken, og kan sidde i første parket til at følge dyrelivet i form af harer, fasaner og rådyr der springer afsted.

Ballen by ligger lige for enden af vejen, fra disse grunde er du kun 400 m fra det pulserende havneliv og den skønne badestrand. Når sommeren kommer, kan du nyde det søde liv i Ballen, med alle dens skønne restauranter og hyggelige butikker. Her kan det ægte havneliv, med fiskere og fiskeudsalg ligeledes nydes i fulde drag. For børnene er der krappefiskeri i inderhavnen og badning ad-libitum fra stranden eller badebroen.

2 km fra Ballen centrum ligger den nye færgehavn med direkte færgerute til Sjælland, og kører du 5 km mod nord, ligger Danmarks smukkeste golfbane og venter dig.

Husene der kan opføres på disse byggegrunde skal opføres efter bygningsreglementets regler for helårshuse, og må efterfølgende bruges som både sommerhuse og helårshuse.

Grundene sælges enkeltvis i priser fra 750.000-850-000.

Ring og hør mere på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.20-288
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal841 m²
Kontantpris850.000
Udbetaling45.000
Ejerudgift1.784

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?