Østergade 7, Pillemark
8305 Samsø

Tilbage

Indflytningsklart hus med hyggelig have

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen indenfor i dette indflytningsklare hus beliggende midt i Pillemark med kort afstand til havet og Tranebjerg.

I Pillemark får du det skønne landsbyliv helt tæt på, her er en aktiv borgerforening og et godt fællesskab. Fra Pillemark er der kort afstand til øens skoler og børnehaver, ligesom indkøb og idrætsfaciliteter ligger kun 2 km. væk. Havet ligger ligeledes i kort afstand fra dette hus hvorfra der er mulighed for mange skønne gåture enten til stranden eller ad markvejene rundt i landskabet.

Vi stiller bilen og går op til huset der ligger forhøjet i forhold til vejen. Vi træder ind i forgangen der har god plads til at stille skoene og hænge jakken. Vi går videre ind igennem køkkenet som er åbnet således køkken og stue er i ét - og stuen med gennemgående lys og udgang til den vestvendte terrasse og haven. I stuen hænger den nye varmepumpe (2019) som er den primære varmekilde i stueetagen. I stueplan findes desuden et soveværelse og husets badeværelse med bruseniche.
Fra stuen fører trappen os op på 1. sal der byder på et soveværelse med adgang til hems og en stue med loft til kip og udgang til altan hvor der er mulighed for at sidde ved et cafébord og nyde landsbystemningen.

Bag huset ligger haven der er anlagt med en stor terrasse hvor eftermiddagskaffen kan nydes i fred og ro, derudover består haven af en græsplæne og bede - alt sammen anlagt så det er let at holde.
Bag huset findes endvidere to skurer, det ene i gasbeton med støbt gulv, det andet i træ med trægulv.

Samsø Mægleren ser frem til at vise dig denne ejendom der må benyttes til både helårs- og fritidshus og som fremstår renoveret og indflytningsklar.

Ring allerede i dag og aftal et tidspunkt for fremvisning på tlf. 70605033
Fakta

Sags nr.18-208
BoligtypeVilla
Boligareal114 m²
Grundareal429 m²
Værelser4
Opført1935
Kontantpris995.000
Udbetaling50.000
Ejerudgift1.054
EnergiklasseE
Udhus14 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?