Østerløkkevej 39, Østerløkken
8305 Samsø

Tilbage

Skøn lukket have og bagvedliggende mark.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til et fantastisk fristed for både børn og voksne. På denne ejendom kan alle boltre sig i de skønne omkringliggende omgivelser, der primært er beliggende bag ejendommen.
Ejendommen er beliggende i kort afstand til både Tranebjerg og Ballen, der begge byder på indkøbsmuligheder, specialbutikker og skønne caféer.
Her er alle muligheder for at holde dyr, eller dyrke specialafgrøder på den bagvedliggende mark der er ca. 1 ha stor. Denne mark står klar til brug og har i sælgers ejertid aldrig været sprøjtet.
Ejendommen der er opdelt i en boligdel, en stald i forlængelse af boligen samt et maskinhus har god plads enten til gør-det-selv-manden der har brug for plads til at udfolde forskellige projekter på samme tid, eller til håndværkeren der har brug for opbevaringsplads til materialer.
Vi kigger en tur ind i boligen der indeholder en stor vinkelstue med god plads til både spisebord og sofagruppe, køkken i åben forbindelse med stuen, to værelser, badeværelse med gulvvarme, baggang samt forgang med trappe til overetagen der består af et toilet og ét stort rum med udgang til altan hvorfra der er en fantastisk udsigt over markerne og med Ballen by i baggrunden.
Går vi fra baggangen kommer vi ud i et fantastisk overdækket miljø med god plads til grill og havemøbler, med grønne planter og en lille havedam. Fra denne overdækning kan man se videre ud i den bagvedliggende have med skønne frugttræer og se marken i baggrunden.
I de tidligere stalde er der rig mulighed for at lave hobbyrum, opbevaringsrum eller noget helt tredje - der er, i en del af stalden, lavet et isoleret kontor med klinkegulve og elvarme.
Desuden hører der til ejendommen et maskinhus, som f.eks. kunne bruges til ridehus, løsdriftsstald eller opbevaring/maskinhus.
I denne ejendom er der rigtig god plads til alle, og mange muligheder for at hele familien kan udleve deres drømme.
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 7060 5033.
Fakta
Sags nr.18-227
BoligtypeVilla
Boligareal103 m²
Grundareal12.761 m²
Værelser4
Opført1902
Kontantpris1.695.000
Udbetaling85.000
Ejerudgift1.438
EnergiklasseG
Udhus277 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?