Onsbjerg Hovedgade 18, Onsbjerg
8305 Samsø

Tilbage

Midt i Onsbjerg

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne centralt beliggende ejendom midt i Onsbjerg.

Ejendommen, der tidligere har været postkontor, er beliggende nede i én af Onsbjergs hyggelige smøger, hvor der ikke kommer andre, end personer med ærinde til denne eller naboejendommen.
Ejendommen er beliggende med facaden helt ud til den private-fællesvej, der giver god plads i haven både bag ejendommen og mod øst.

Vi træder indenfor i ejendommen der indeholder, en stor stue med brændeovn, spisestue, spisekøkken, ét værelse i stueplan, badeværelse med bruseniche samt en stor og rummelig baggang.
Tagetagen er indrettet med et stort repos, samt et værelse i hver gavl, det østvendte med mulighed for udgang til en altan der har brug for en kærlig hånd.

Ejendommen emmer af historie, her er bl.a. bibeholdt den gamle lem til ekspedition i postkontoret, ligesom hanebåndsbjælkerne i loftet og de afhøvlede fyrretræsplanker står om da ejendommen blev bygget. Ejendommen fremstår i øvrigt nymalet og indflytningsklar.

Størstedelen af den hyggelige have ligger mod øst, denne del er anlagt med enkelte bede, og græs. Med indkørsel fra vejen ligger også en carport på den østvendte del af ejendommen, carporten har et indbygget skur til cykler eller haveredskaber.

Onsbjerg der udover en aktiv borgerforening også byder på både skole og børnehave, har kun 2 km. til indkøb, ligesom der også kun er 2 km til fantastiske badestrande og færgerne mod Jylland.

I dette hus er der god plads til hele familien både inde og ude.

Ring 70605033 allerede i dag, og bestil en fremvisning.
Fakta
Sags nr.21-349
BoligtypeVilla
Boligareal147 m²
Kælder15 m²
Grundareal665 m²
Værelser6
Opført1870
Kontantpris995.000
Udbetaling50.000
Ejerudgift1.501
EnergiklasseF
Carport35 m²

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?