Paludan-Müllers Vej 193
8200 Aarhus N

Tilbage

Delevenligt enderækkehus med have.

Nu har du muligheden for at komme til at eje én af de hyggelige eftertragtede rækkehuse med ejerlejlighedsstatus i ejerforeningen Charlottehøjparken af 1989, på Paludan Müllers Vej.
Rækkehusets beliggenhed er helt perfekt for dem der gerne vil have alting indenfor kort afstand. Det rekreative grønne areal Vestereng, og Skejby Sygehus ligger f.eks. indenfor en radius af 700 m - ligesom midtbyen hurtigt findes ved at hoppe på cyklen og trille ned af bakken.
Rækkehuset, der er et enderækkehus, egner sig perfekt til den enlige, parret med ét barn eller som delelejlighed til de studerende.
Vi går indenfor og bliver mødt af en entré der også er fordelingsrum til badeværelse, stuen og første salen. I entreén mærkes det straks, at der er gulvvarme i klinkerne, det samme gør sig gældende i badeværelset som udover bruseniche også byder på plads til vaskemaskinen -med mulighed for at udvide denne til en vaskesøjle.
Vi bevæger os videre ind i køkken/alrum/stuen der er ét stort rum, med god plads til både spisebordet, sofaarrangement og god køkkenplads, både i skabe og på den specielle og smukke bambusbordplade som udgør køkkenbordet.
Fra stuen er der udgang gennem dobbeltdøren til den hyggelige, sydvendte, lukkede have, der byder på en stor terrasse, med god plads til både grillen og havebordet og med et stenbedsarrangement for enden.
Bevæger vi os ind i huset igen, og op på første salen, finder vi her to værelser med separate indgange, og begge med indbyggede skabe.
I forbindelse med hoveddøren findes desuden en hyggelig stenbelagt terrasse og et skur til opbevaring.
Rækkehuset ligger med gavlen til fællesarealet, hvor de gamle æbletræer hvert år står og bugner af frugt.
I den modsatte ende ligger køkkenhaven, der er mulig at bruge, for interesserede beboere.
Ejerforeningen består af 20 ejerlejligheder, og til ejerforeningen hører p-pladser der ligger med kort afstand til boligerne.
Ring allerede i dag på 70605033 og bestil en fremvisning af dette indflytningsklare rækkehus med ejerlejlighedsstatus.
Fakta

Sags nr.18-240
BoligtypeRækkehus
Boligareal63 m²
Grundareal4.176 m²
Værelser3
Opført1990
Kontantpris2.095.000
Udbetaling105.000
Ejerudgift2.301
EnergiklasseD
Udhus5 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?