Rosenvej 56, Vesterløkken
8305 Samsø

Tilbage

Havudsigt og gulvvarme.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde velkommen til et skønt sommerhus med havudsigt.

Huset, der er beliggende i sommerhusområdet Vesterløkken, på Samsøs vestkyst, ligger kun få hundrede meter fra stranden der indbyder til skønne gåture og kystfiskeri. Du kan også vælge at gå en tur ud på badebroen og herfra tage en forfriskende dukkert i havet.

Fra vores lille gåtur til vandet vender vi nu tilbage til sommerhuset der står nymalet (2017) og byder velkommen indenfor i et hyggeligt hus med en fantastisk udsigt.

Huset består af en entré med klinker og afsætningsplads til overtøj og sko, køkkenet der er åbnet op mod stuen, så du får udsigten med når du står og laver mad, køkkenet står med lyse AUBO elementer og træbordplade. Spisestuen er ligeledes med havudsigt og udgang til den store terrasse hvor du rigtig kan sidde og nyde freden og roen, samtidig med at du indsnuser den rene duft af hav. Stuen der ligger i åben forbindelse til køkken og spisestue, indeholder en brændeovn og et sofaarrangement, og også fra denne stue er der havudsigt. Desuden indeholder huset to værelser, et soveværelse med dobbeltseng, skabe og havudsigt samt et gæsteværelse med to enkeltsenge og et skab. Husets badeværelse er i lyse klinker med bruseniche og vaskesøjle.
Overalt i huset er der gulvvarme og huset står med nyere komfur og opvaskemaskine (2015).

Grunden omkring huset er anlagt med en stor græsplæne klar til at spille fodbold på, og til de mindre børn er opsat et gyngestativ og en sandkasse.

Vil du have det hele, fred, ro og en skøn udsigt over havet, så tøv ikke, men kontakt allerede i dag Samsø Mægleren på tlf. 7060 5033 og aftal et tidspunkt for fremvisning.
Fakta

Sags nr.16-125
BoligtypeSommerhus
Boligareal59 m²
Grundareal879 m²
Værelser4
Opført2005
Kontantpris995.000
Udbetaling50.000
Ejerudgift1.361

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?