Rosenvej 57, Vesterløkken
8305 Samsø

Tilbage

Charmerende fritidshus, roligt beliggende for enden af blind grusvej - med kig over Samsøs kuperede marker og havet!


Huset
Velkommen til et skønt sommerhus der er intimt, hyggeligt, og med en stor, lys og rummelig stue med en skøn brændeovn. Her kan sommerhuslivet for alvor leves! Huset er usædvanligt praktisk indrettet med hele 3 soveværelser – alle værelser med skabe og egen udgang til haven. Åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine, entré samt rummeligt badeværelse med brus.
I hele huset er der lofter til kip, hvilket giver en god rumfornemmelse og flot kig til de rustikke loftbjælker.
Huset er højt beliggende med fin udsigt over området og til de smukkeste solnedgange. Fra de fleste af husets rum er der kig til havet.
Når de dobbelte terrassedøre i stuen åbnes helt op om sommeren, bliver den overdækkede terrasse som et ekstra rum, og man kan fornemme sommerstemningen fylde hele huset.
Huset er indrettet så alle, både store og små, kan holde ferie eller weekend samtidig. Ovenpå skabene i det ene soveværelse findes en hems, der med en lille læselampe og masser af Anders And blade giver børnene mulighed for fordybelse. Her er naturligvis også et stik til at oplade tabletten eller lignende. Adgang til hemsen er kun via rebstige = adgang forbudt for voksne!
Huset er grundigt renoveret i 2016 med bl.a. nye døre og vinduer, ny yderbeklædning og isolering, ny eltavle, nye zinktagrender og -nedløbsrør, samt ny træterrasse. Huset er derfor anvendeligt hele året og meget lidt arbejdskrævende de næste mange år!

Terrassen
Omkring huset strækker en stor, hævet terrasse med havkig sig. Fra stuen er der udgang til en syd/vestvendt (delvist overdækket) terrasse. Her kan man fascineres af udsigten over markerne og se sejlskibene glide forbi på havet, samt nyde den fortryllende duft af hybenroserne, som omgiver terrassen. Den overdækkede terrasse er god både til at grille i aftensolen, eller på regnvejrsdage med et lunt tæppe og en god kop kaffe.
Med udgang fra husets entré findes den syd/østvendte del af terrassen, som er en dejlig, lille lækrog – ligeledes med havkig.

Haven
Haven er stor med masser af sol og en god græsplæne med plads til boldspil. Under et velproportioneret egetræ kan man snuppe eftermiddagsluren i hængekøjen, og på de varme sommerdage kan man benytte sig af udendørsbruseren.
I haven kan plukkes ribs, solbær, hindbær, brombær og rabarber. Harer, rådyr og et rigt fugleliv med bl.a. fasaner og spætter er hyppige gæster i denne skønne have.

Området
Går man gennem baghaven og følger en lille grusvej og derefter en bugtet skovsti, kommer man efter kun ca. 250 meter til stranden. Her kan man samle hulsten, drivtømmer, spændende fossiler, eller fiske. Hver sommer sættes en badebro op, så alle kan nyde det dejlige, friske og klare havvand.
Se Samsøs måske smukkeste solnedgang, når solen ”dykker ned i havet” her ud for Samsøs vestkyst med de imponerende klinter! Eller oplev en flok marsvin lege i havet ved badebroen en tidlig morgen!
Ydermere findes der i området mange dejlige traveture langs vand eller over land.

Opvarmning
Huset opvarmes meget økonomisk af en nyere varmepumpe fra 2014. Varmepumpen har SMS-modul til fjernbetjening. Dermed kan pumpen aktiveres eller skrues op hjemmefra, så der er dejligt varmt ved ankomst. Huset står pt. opvarmet hele vinteren til 12 grader for at holde et sundt og lækkert indeklima. Derudover findes nyere solcelle med friskluft-indtag fra 2015, samt nyere brændeovn fra 2015.

Praktisk
Man kan få græsset slået af den lokale havemand. Dermed behøver man kun at tænke på at nyde sommerhuslivet, når man er på øen.
Der er mulighed for at få installeret fibernet.

Fakta

Sags nr.18-246
BoligtypeSommerhus
Boligareal57 m²
Grundareal1.328 m²
Værelser4
Opført1969
Kontantpris1.395.000
Udbetaling70.000
Ejerudgift1.252
Udhus6 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?