Sælvig 77, Sælvig
8305 Samsø

Tilbage

Renoveret og indflytningsklart


Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde velkommen indenfor i det hyggelige Stenhuset - den oprindelige havnefogedbolig fra 1875, som ligger i absolut gåafstand til bilfærgen til Hou og til den kommende passagerfærge til Aarhus C.
Her er du bogstavelig talt kun et stenkast fra strandene på begge sider af havnen, der på den ene side er børnevenlig sandstrand så langt øjet rækker og på den anden side er mulighed for at finde forskellige sten og skaller, og badebro til dig der ønsker en dukkert på lidt dybere vand.

Vi stiller bilen og går ind i entréen i tilbygningen fra 2008, der også fungerer som fordelingsrum til resten af huset. Herfra kan du gå i det store soveværelse med walk-in, i husets store badeværelse med bruseniche, eller gå i det store bryggers med skabsvæg og god plads til opbevaring, vaskefaciliteter og som også kan fungere som grovkøkken. Går vi op af trappen finder vi to værelser, begge med en skøn udsigt over havet, og et repos med god skabsplads.
Nede i stueplan igen, kommer du let af med dine indkøb, da du fra entréen også kan gå direkte ind i det oprindelige hus fra 1875, der byder på et lyst køkken med Twis elementer, fritlagte oprindelige hanebånd og udgang til gårdhaven hvor solen og kaffen kan nydes imens du lytter til havets brusen. Det oprindelige hus byder desuden på et badeværelse med bruseniche (tidligere café-køkken) og et værelse med egen udgang til husets parkeringsplads. Overetagen i det oprindelige hus byder på en stor lys stue med en fantastisk udsigt over havet.
Over alt i underetagen er der gulvvarme, og enten egetræsplankegulve eller husets gennemgående lyse klinke.

Til ejendommen hører desuden et godt isoleret skur/værksted, bygget i samme stil som tilbygningen til beboelsesejendommen.
Ejendommen har tidligere rummet butik/café (faciliteterne hertil vil kunne genskabes), men kunne f.eks. også blive til B&B, eller til familien der ønsker at benytte det indflytningsklare hus som helårs- eller fritidshus.

Fra ejendommen er der gode gåture langs vandet både mod nord og syd, ligesom beliggenheden er perfekt for familien der ønsker at benytte sig af havets og strandenes muligheder for at surfe, sejle kajak eller blot lave sandslotte på stranden.

Ring 70605033 allerede i dag, og lad os aftale et tidspunkt for fremvisning af dette super vedligeholdte og indflytningsklare hus.
Fakta

Sags nr.18-239
BoligtypeVilla
Boligareal167 m²
Grundareal307 m²
Værelser6
Opført1875
Kontantpris2.250.000
Udbetaling115.000
Ejerudgift1.525
EnergiklasseB
Udhus13 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?