Smediegyde 2, Nordby
8305 Samsø

Tilbage

Ved Nordby gadekær - Samsø

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til en helt unik ejendom. Både beliggenhed og bygningsindretning er i særklasse og kun til den kræsne køber.

Denne ejendom er beliggende helt unikt ved Samsøs mest kendte gadekær - én af øens turistmagneter hvor turister med sans for atmosfære og stemning, ses slentrende omkring efter at have købt en is på hovedgaden. De velbevarede og smukt renoverede bindingsværkshuse omkring gadekæret er med til at give en fantastisk stemning på dette sted. Gadekærret er samtidig et sted man naturligt kommer ned til, lige meget hvilken af Nordbys krogede veje, man vælger at gå ned ad.

Vi byder velkommen indenfor i én af de få ejendomme der har erhvervslokaler tilknyttet på denne helt igennem unikke beliggenhed.
Ejendommens boligdel er vendt mod det hyggelige gadekær, og udsigten både fra stueplan og første sal, er fantastisk ud over kæret, med bindingsværkshusene i baggrunden. Boligen indeholder, stor stue med udsigt og brændeovn samt udgang til en skøn terrasse forhøjet over gadeplan. Desuden tre gode værelser, badeværelse med bruseniche, industrikøkken, samt et alrum med udgang til terrassen på første sal, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byens tage.
Til boligdelen hører også et 88 kvm. stort alrum, der ligger i forlængelse af den gamle smedie og depotrummene.
Den gamle smedie hvorfra der f.eks. kan drives butik, café eller B&B, har ligeledes direkte udgang til vejen omkring gadekærret, og er indrettet med fritlagte hanebånd, gulvvarme og et skønt gammelt komfur til at lave hyggevarme med. Bag smedien findes diverse lagerrum, som let kan ændre anvendelse.

Alt i alt en perfekt ejendom til håndværkeren der ønsker Samsøs bedste placering for sit udsalgssted, familien der ønsker rigtig meget plads til at alle kan have en indendørs hobby, eller parret der f.eks. ønsker at drive B&B eller lign. fra stedet.

Tøv ikke, ring 7060 5033 allerede i dag og bestil en fremvisning af denne ejendom med en fantastisk beliggenhed og et væld af muligheder for udnyttelse.
Fakta

Sags nr.17-171
BoligtypeVilla
Boligareal188 m²
Kælder7 m²
Grundareal852 m²
Værelser6
Opført1886
Kontantpris2.475.000
Udbetaling125.000
Ejerudgift2.744
EnergiklasseD
Udhus64 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?