Strandkrogen 4, Sælvig
8305 Samsø

Tilbage

Kort afstand til stranden.

Velkommen til et rigtigt gammeldags sommerhus - tæt ved vandet og et hus der virkelig indbyder til hygge.

Fra dette hus kan alle gå til færgen til Jylland, og endnu kortere er afstanden til stranden. Stranden finder du ved at gå ned over fællesområdet med den store græsplæne, legeredskaber og en petanque bane. Badestranden er en skøn legestrand for børnene og går du ud på badebroen og går i vandet den vej, sætter du fødderne ned i det blødeste sand på bunden.

Lad os gå tilbage til huset som byder velkommen indenfor igennem den store dobbeltdør. I dette hus er der lagt vægt på det store fællesrum, stuen, hvor man kan være sammen også selvom vejret ikke skulle indbyde til udendørs aktiviteter. I stuen er der god plads til både spisebord, sofagruppe og naturligvis brændeovnen som står centralt placeret lige midt i huset. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, og går man igennem køkkenet kommer man til det netop istandsatte baderum (2017). Forsætter man videre ned gennem huset kommer toilettet med et mindre værelse på hver side. Foruden disse to værelser findes der også i forbindelse med stuen et aflukke hvori der er placeret en dobbeltseng. Hovedhuset byder således på i alt fem sovepladser og masser af plads i stuen til at opholde sig.
Til huset findes også et anneks med ekstra sovepladser, desuden findes der flere skurer på grunden.
Når vi kommer udenfor kommer vi ud til én stor græsplæne, praktisk anlagt og let at holde.

Til naturelskeren ligger der mange skønne gåture og venter lige foran dig - mod syd af stranden ligger markvejene til Onsbjerg Vestermark og længere nede af stranden kan man gå ind i Tanderup mark. Vælger du i stedet at gå nord om færgehavnen bliver du ført ud i starten af Sælvig Bugten. Er du mere til at cykle, ligger cykelstien lige ved vejen, og den fører dig enten nord på til Mårup og Nordby, eller syd på til Tranebjerg, Brundby og Ballen.

Ring allerede i dag og aftal et tidspunkt for fremvisning - 7060 5033.
Fakta

Sags nr.17-177
BoligtypeSommerhus
Boligareal60 m²
Grundareal1.256 m²
Værelser5
Opført1966
Kontantpris650.000
Udbetaling35.000
Ejerudgift1.150
Udhus10 m²

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?