Sygehusvej 17, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Centralt i Tranebjerg

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde dette skønne bindingsværks-hus midt i Tranebjerg til salg.

Fra dette hus er der gåafstand til alt i Tranebjerg, dagligvarehandel, caféer, læge/sygehus, specialbutikker, medborgerhus og tarzanbane for børnene, for bare at nævne nogle af Tranebjers muligheder. Ligeledes ligger det grønne areal Møllebakken også kun et stenkast fra dette hus, der fra toppen af vandtårnet giver dig en fantastisk udsigt over byens tage og markerne i det fjerne.

Lad os parkere bilen på den lille holdeplads foran huset, og kigge nærmere på dette smukke hus, der fremstår med brunt bindingsværk, gule tavler og hvide sprossede vinduer.
Vi træder indenfor i forgangen, der samtidig er fordelingsgang til resten af huset. Fra forgangen træder vi videre ind i husets store stue, der har god plads både til spise- og opholdsstue. Bag spisestuen findes et hyggeligt værelse med udgang til en skøn overdækket terrasse hvor du enten kan sidde fuldstændig ugenert og nyde din morgenkaffe, eller gå videre ned i den skønne lukkede have. Desuden findes i dette plan et køkken, med god bordplads og et badeværelse med siddebadekar.
Går vi ad trappen i forgangen til overetagen, byder denne på et stort repos som lige nu benyttes til åbent soverum, og et stort værelse med udgang til taget over spisestuen.
Ligeledes fra forgangen findes en trappe til kælderen, der byder på ét stort disponibelt rum, med vaskemaskine og den gamle gruekedel. Kælderen har en god højde, og der er fra kælderen direkte udgang til haven.

Den lukkede have er anlagt så den er let at holde med græsplæne og diverse frugttræer. Her kan du opholde dig fuldstændig uden gene og indkik fra naboerne.

Huset udmærker sig bl.a. ved, at være blevet omtalt i Bedre Byggeskiks årsberetning for 1929, hvor det fremhæves for sit smukke velproportionerede ydre. - Bedre Byggeskiks formål var at skabe solide, enkle og harmoniske bygninger ved brug af gode materialer.

Her får du et velholdt hus der emmer af historie og gode gennemtænkte løsninger. Huset må benyttes til både helårs- og fritidshus.
Fakta
Sags nr.20-308
BoligtypeVilla
Boligareal96 m²
Kælder24 m²
Grundareal481 m²
Værelser4
Opført1929
Kontantpris1.195.000
Udbetaling60.000
Ejerudgift1.235
EnergiklasseD

Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?