Toften 16, Tranebjerg
8305 Samsø

Tilbage

Skøn udsigt

Udsigtsgrund med fuld panorama over markerne og med havet i baggrunden udbydes nu til salg.

Her er muligheden for at lave et spændende og unikt byggeri på én af de bedste tilbageværende byggegrunde i udstykningen Toften i den østlige del af Tranebjerg. På den skrånende grund er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan dit kommende hus kan komme til at se ud.
Fra grunden er udsigten fantastisk ud over markerne og med denøstvendte kyst i baggrunden.

Den store grund er beliggende så der kun er en enkelt nabogrund, de resterende sider på grunden er grøn kile, sti og den blinde sidevej med indkørsel til netop denne grund.

Området Toften er projekteret så der er mulighed for varieret og spændende byggeri, og samtidig er der taget hensyn til både børn- og voksnes behov for god plads og grønne kiler.
Fra området er der kun en kort gåtur ned til Tranebjergs centrum, der byder på dagligvarer- og specialbutikker, bibliotek, skole, børnehave og idrætsfaciliteter.
Ligeledes er der kun en kort cykeltur fra grunden til den hyggelige maritime stemning på Ballen lystbådehavn, hvor god mad, hyggelige butikker og skønne badestrande kan nydes.

Tilslutningsbidrag til Samsø Spildevand er betalt for denne grund og bebyggelsen må både bruges til både helårs- og fritidsbrug.

Ring til Samsø Mægleren på 7060 5033 allerede i dag og hør mere om denne skønne udsigtsgrund.
Fakta

Sags nr.18-221
BoligtypeGrund (Helårs)
Grundareal1.020 m²
Kontantpris350.000
Udbetaling25.000
Ejerudgift264

Dokumenter

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?