Vestre Ringvej 15, Nordby
8305 Samsø

Tilbage

God plads til hele familien

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne ejendom til salg. Ejendommen der har en stor have, er centralt placeret i Nordby. Fra denne ejendom kan du bl.a. gå ned og spise på byens restauranter, nyde din aftentur i byens skønne små snørklede gader, med de mange smukke og velbevarede huse, eller cykle til Nordbys dejlige badestrand kun ca. 1,5 km fra huset.

Lad os stille bilen i indkørslen og gå indenfor i det store hus, der kan rumme hele familien. Alternativt hertil, kunne ejendommen også indbyde til at kombinere arbejdsplads og beboelse, eller som beboelse og udsalgssted - kun fantasien sætter grænser for hvad man kan udnytte alle disse skønne kvardratmeter til.
Ejendommen, der er løbende renoveret, fremstår med stort lyst køkken/alrum med udgang til terrassen, stue med brændeovn og tre store værelser i forbindelse/omkring stuen. Desuden grovkøkken, entré og badeværelse med bruseniche i den private del.
Bag den private del ligger to værelser, det ene med trappe til tagetagen hvor der findes endnu et værelse, samt et stort uudnyttet isoleret loftsrum. Tilbage i stueetagen i forlængelse af beboelsen findes et stort udhus, der udover et stort disponibelt rum med vand og afløb også byder på et mindre toilet.
Haven, der er et kapitel for sig, er indrettet i forskellige rum, og byder bl.a. på skønne terrasser, en frugthave med bålplads, en urtehave og masser af blomster i de forskellige bede. Drivhuset der står centralt i haven, er desuden placeret så det er let at komme fra køkkenet af den flisebelagte terrasse og ind og plukke en agurk eller tomat.
Alt i alt en stor og lys ejendom, med god loftshøjde. Ejendommen er løbende er renoveret, og har mange muligheder for at lave endnu flere boligkvardratmeter.

For den aktive, er ejendommens placering helt perfekt, idet man på cykel eller som gående let kan komme til nordøens specielle bakkede landskab, ligesom havnemiljøet på Mårup- og Langør havne ligger i kort afstand.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 70605033.
Fakta

Sags nr.17-178
BoligtypeVilla
Boligareal152 m²
Kælder8 m²
Grundareal1.295 m²
Værelser6
Opført1900
Kontantpris1.495.000
Udbetaling75.000
Ejerudgift1.456
EnergiklasseD
Udhus12 m²
Integreret udhus40 m²

Dokumenter


Links

Andre boliger

Måske kunne disse være interessante?