Tryghedsmærke i Køberrådgivning

Køberrådgiver sikrer tryghed

Hos Samsø Mægleren har indehaver, Lone Leth Skyldal, Tryghedsmærke i Køberrådgivning, fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

Kun uddannede ejendomsmæglere med den relevante uddannelse, efteruddannelse og ansvarsforsikring, må benytte tryghedsmærke i køberrådgivning.

Det er ensbetydende med, at du er sikret en god og tryg bolighandel hos Samsø Mægleren, da du altid har eksperthjælp lige ved hånden i forbindelse med dit boligkøb.

Eksperthjælp

Et vigtigt valg!


Når du får eksperthjælp, får du også altid den nødvendige indsigt i indhold og sikrer dig en tryg bolighandel. Hos Samsø Mægleren er dette kombineret med stort lokalkendskab samt indsigt i alle lokale forhold og priser.

Kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom, er særdeles vigtig, uanset om din ejendomshandel foregår via Samsø Mægleren eller én af vores kollegaer på øen. 

Finder du din drømmebolig hos en af vores kollegaer på Samsø, kan vi stadig hjælpe. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive dig bedst muligt i forbindelse med alle faser af købsprocessen.

Download brochuren om køberådgivning og læs mere.

Eksperthjælp

Viden om mange forhold


At være køberrådgiver betyder, at ejendomsmægleren er uddannet og har tilegnet sig viden om mange forhold i forbindelse med boligkøb.

Det gælder fx finansiering, forsikring og de juridiske forhold men inkluderer også viden om byggeri og energi.

Derfor vil det altid være en fordel at benytte en ejendomsmægler med ekspertviden, hvormed du kan undgå unødvendige ekstraomkostninger, besvær og bekymringer.

Desuden er det vigtigt, at alle de måske lidt mere kedelige, men stadig særdeles vigtige dokumenter i forbindelse med købsprocessen, bliver gennemgået af en ekspert.

Download PDF her

I trygge hænder

I trygge hænder!

"Vi har følt os velorienteret, godt hjulpet og ikke mindst i trygge hænder. Det er tydeligt for os, at Lone er villig til at gå det ekstra skridt for at yde god service. Vi giver hermed Samsø Mægleren de bedste anbefalinger.” 

Det fortæller Merete & Christian om deres oplevelse med køberrådgivning fra Samsø Mægleren.

Læs mere