Samsø midt i havet

Samsø midt i havet – tæt på alt!

Tænk at bo et sted, hvor naturen omslutter dig med sin skønhed.

Et sted med ro og fred, hvor du selv kan bestemme, om du vil have travlt med arbejde, og hvornår det er tid til, at tiden skal stå stille.

Et sted, hvor økologi og bæredygtighed er mere end bare noget, man taler om, men i stedet er dybt forankret i hele livsstilen.

Stavns Fjord

Mere end blot en ø!

Lyder noget af ovenstående tiltalende, er Samsø helt sikkert det rigtige sted for dig.

Øen i Kattegat, med færgeforbindelse til både Hou, Aarhus og Kalundborg, er nemlig ikke helt uden grund absolut mere end blot en ø, for mange.

For mange naturelskere, bæredygtige visionære entreprenører og dem, som ønsker at livet ikke altid skal køre med 130 km/t, er Samsø på mange måder et ægte paradis.

Det er også grunden til, at mange kender Samsø for den helt særlige energi, der egentlig ikke helt kan forklares. Det skal mærkes og opleves!

Og det gør, at du i det øjeblik, du træder i land, bliver omfavnet af øens ro og harmoni. Det vi på Samsø kalder ø-livet!

Vikinger på Samsø

Den grønne ø!

For mere end 1000 år siden fik vikingerne øjnene op for de mange fortræffeligheder ved Samsø.

Og den dag i dag har du fortsat mange muligheder for at følge vikingernes fodspor rundt omkring på øen.

Men i dag, knap 1000 år senere, er et af de mest bemærkelsesværdige kendetegn for Samsø, blevet øens fokus på den grønne energiomstilling.

Derfor er Samsø et ikonisk eksempel på, hvordan et ø-samfund med målrettet fokus og engagement, kan blive selvforsynende med vedvarende energi.

Det betyder, at vindmøller ikke skæmmer, men pryder horisonten. Mange hustage har solpaneler, og der er et skarpt fokus på en fremtid, hvor alt øens affald kan blive genbrugt.

Samsøkartofler

Et overflødighedshorn

Men ikke kun den grønne energiomstilling er med til at gøre Samsø til noget helt unikt.

Ud over et overflødighedshorn af skøn natur, fantastiske strande og bløde bakker, er Samsø også et sandt paradis af vandre- og cykelture, hvor du kan nyde den friske havbrise langs kysterne.

Det aktive ø-liv byder også på et væld af hyggelige caféer og spisesteder, og ikke at forglemme de mange lokalt producerede grøntsager.


Og netop i den kategori finder vi dét, der vel nok er verdenskendt som den største kulinariske specialitet på Samsø:


Samsø kartoflen!Flyt til Samsø

Fællesskab og livsglæde i centrum

Som samsing vil din dagligdag være præget af et stærkt fællesskab – hvis du vil! Året rundt byder Samsø på kulturelle arrangementer og begivenheder, der styrker øens varme og indbydende samfund.

Drømmer du om at købe hus, ejendom eller sommerhuse på Samsø og måske endda flytte til Samsø, hvor bæredygtighed og natur går hånd i hånd, og hvor fællesskab og livsglæde er i centrum?

Hos Samsø Mægleren er vi altid klar til at gøre drømmen på Samsø til virkelighed. Her på den skønne ø midt i havet - og alligevel tæt på alt - er der plads til meget mere end bare drømme!


Her har du i den grad altid mulighed for at realisere dine drømme - kontakt Samsø Mægleren allerede i dag!