TESTIMONIALS FRA KØBERE OG SÆLGERE

Jeg er naturligvis både meget glad og beæret for testimonials fra kunder, når de efterfølgende vil sætte nogle ord på deres oplevelser hos Samsø Mægleren.

Når kunderne lægger deres bolighandel i mine hænder, uanset om det er købere eller sælgere, er jeg meget opmærksom på, både salgsprocessen og købsprocessen i høj grad drejer sig om tillid.

Derfor er jeg meget omhyggelig med, at kunderne føler sig i gode og trygge hænder uanset om det drejer sig om køb eller salg.

Ikke kun fordi kunderne dermed bekræfter, at jeg på alle måder gør, hvad jeg kan for at sikre hjælp, rådgivning og samarbejde gennem både købsproces og salgsproces til en god, sikker og tryg handel.

Men også fordi, det giver nye kunder en følelse af, de kan være sikre på at komme i trygge hænder, når de vælger Samsø Mægleren.
Professionel, venlig og informativ

SALG: Gennemført professionelt!

"Under hele salgsprocessen udviste Lone en professionel, venlig og informativ håndtering af salgsprocedurerne. Vi kan varmt anbefale Lone såvel ved salg som ved køb"

Ingo og Inge

Læs testimonial
Køberrådgivning

KØBERRÅDGIVNING: Dygtig og meget grundig!

"Lone er dygtig og meget grundig og vi følte os i trygge hænder. Hun kender Samsø og ved hvilke ting der skal tages højde for ved et huskøb."

Susan

Læs testimonial
Dygtig, professionel og tillidsvækkende

KØBER: Dygtig, professionel og tilldsvækkende!

"Lone navigerede os retfærdigt og korrekt gennem hele købsprocessen. Hendes venlige og behagelige stil vakte tillid, og vi vil varmt anbefale Samsø Mægleren ved både salg og køb!"

Dorte og Martin

Læs testimonial