NØJAGTIG, PÅPASSELIG OG SAMVITTIGHEDSFULD

NØJAGTIG, PÅPASSELIG OG SAMVITTIGHEDSFULD

”Lone har været mægler og køberrådgiver for mig, og det er virkelig beundringsværdigt med hvilken omhyggelighed, hun har arbejdet:

En pragtfuld kombination af professionalisme og personlighed.

Lone kan altid træffes på telefon og via mail og har været hurtig med at svare og give relevante oplysninger.

Lone er meget nøjagtig, påpasselig og samvittighedsfuld, både når hun udfører mægler- og rådgiver opgaver.

Jeg kan varmt anbefale Lone og hendes team!"
Sabine Moratz
professionel, venlig og informativ

PROFESSIONEL, VENLIG OG INFORMATIV

Efter mange år med sommerhus på Samsø ønskede vi at sælge vores hus.

Hvem skulle da forestå salget? Det skulle Samsø Mægleren ved Lone Leth Skyldal, fordi vi syntes godt om oplysningerne på hendes hjemmeside.

Og det var et godt valg, idet Lone under hele salgsforløbet udviste en professionel, venlig og informativ håndtering af salgsproceduren med hurtig tilgang til interesserede købere og løbende information om salgsudviklingen.

Sommerhuset blev hurtigt solgt, hvorefter Lone effektivt forestod handelens berigtigelse/tinglysning.

Vi kan varmt anbefale Lone såvel ved salg som ved køb.

Ingo & Inge
Gennemført professionelt! Lise & Jørgen er ikke i tvivl om, at hele processen med salg af deres hus i Sælvig har kørt perfekt. Samsø Mægleren har begået opgaven til fuld tilfredshed, og lokalkendskabet til øen er absolut blandt de nævneværdige fordele ved at vælge Samsø Mægleren. Skal Samsø Mægleren også sælges ejendom eller hus? Ring da hellere i dag end i morgen på tlf. 7060 5033.

GENNEMFØRT OG PROFESSIONELT SALG

De bedste ord vi kan give om vores oplevelse med Lone og Samsø Mægleren er, det har været gennemført professionelt hele vejen igennem salgsprocessen.

Da vi skulle sælge vores hus, efterspørger vi hos lokale, hvorvidt de har nogle erfaringer og anbefalinger til en mægler.

Pilen pegede direkte mod Samsø Mægleren – og det viste sig at være en succesfuld anbefaling.

Vi blev guidet igennem hele den juridiske salgsjungle med sikker hånd og forståelig vejledning.

Der har igennem salgsprocessen, (som blev kort), altid været god information, stor tilgængelighed til mægler og altid er vi blevet informeret og fået svar på gode samt mindre kloge spørgsmål.

Lokalkendskabet til øen er absolut en fordel ved at vælge Samsø Mægleren, da kendskabet til øen helt klart afspejler sig i den vejledning, vi har fået.

Huset er solgt, hele processen har kørt perfekt, og mægleren har begået opgaven til fuld tilfredshed.

Så den anbefaling vi fik i forsommeren - den holder - og vi giver hermed anbefalingen videre. Flot arbejde!

Lise & Jørgen
Pia og Erik er ikke i tvivl om deres varmeste anbefalinger af Samsø Mægleren. Skal Samsø Mægleren, som har solgt deres hus i Tranebjerg. Skal Samsø Mægleren også sælges jeres hus eller ejendom? Ring på tlf. 7060 5033 - hellere i dag end i morgen.

FANTASTISK SAMARBEJDE!

"Det har været et fantastisk samarbejde med en ejendomsmægler, som har været ihærdig og professionel hele vejen igennem forløbet.

Vi har følt os trygge og godt behandlet vil helt klart anbefale Samsø Mægleren og Lone Skyldal."


Pia og Erik
Samsø Mægleren solgte i 2020 Madebjerggaard i Besser til kundernes store tilfredshed. Skal Samsø Mægleren også sælges jeres hus eller ejendom? Ring på tlf. 7060 5033 - hellere i dag end i morgen.

OVENUD TILFREDSE

Vi solgte sommeren 2020 vores ejendom ”Madebjerggaard” i Besser og valgte Samsø Mægleren og Lone Skyldal til at forestå salget – det har vi været ovenud tilfredse med.

Lone Skyldal har håndteret salgsprocessen for os på professionel og kompetent vis med et skarpt blik for både de overordnede linier og detaljen.

Vi har undervejs i processen fået forbilledlig rådgivning samt haft en god dialog og er i det hele taget blevet ført igennem processen med kyndig og sikker hånd.

Vi vil på denne baggrund give Lone Skyldal vores bedste – og særdeles velfortjente – anbefaling.

Bente Støvring og Bo Agerskov, Samsø

HURTIGT SALG OG GOD RÅDGIVNING

”Min mand og jeg har flyttet en del gennem årene, og derved både købt og solgt huse. Pludselig bliver jeg alene og sidder med et hus, som skal sælges.

Jeg følte mig utryg ved at skulle tage så vigtige beslutninger alene, indtil jeg mødte Lone Skyldal.

Hun gav mig uvurderlig hjælp, var altid klar med god rådgivning og i et roligt tempo, så jeg kunne følge med i processen.

Lone sikrede sig altid, at jeg var OK og havde forstået tingene, inden hun gik ud af døren. Hendes telefon var altid åben, og var hun optaget, ringede hun hurtigt tilbage.

Jeg oplever Lone, som en kompetent og behagelig person, som brænder for hendes arbejde og kunder.

Huset blev solgt hurtigt, og nu skal jeg videre!"

Birgit Lander

STOR BEUNDRING

”Da vi begge er oppe i alderen og skulle sælge hus på Samsø efter 23 år, var det en stor beslutning. Derfor kontaktede vi Lone fra Samsø Mægleren.

Lone hjalp os med at sælge, det vi havde og hjalp os samtidig med at finde en andelsbolig i Randers.

Det gik meget hurtigt, da vi skulle koge mere end 200 m2 ned til 92 m2, men vi var totalt trygge ved Lone, som solgte vores hus til den første køber, som så det.

Hele processen var så sober og fint håndteret af Lone, og vi har den største beundring for, hvordan hun guidede os igennem. Vi er faldet godt til i det nye og kan med stor glæde sige, at betydningen af en regulær og sober handel har været altafgørende for os.

Derfor stor tak til Lone Leth Skyldal fra os – nu i Randers.”

Stig Schneider og Kirsten Flinker
Læs også vores mange testimonials fra tilfredse boligkøbere og køberrådgivning på Samsø.