Pia og Erik er ikke i tvivl om deres varmeste anbefalinger af Samsø Mægleren. Skal Samsø Mægleren, som har solgt deres hus i Tranebjerg. Skal Samsø Mægleren også sælges jeres hus eller ejendom? Ring på tlf. 7060 5033 - hellere i dag end i morgen.

FANTASTISK SAMARBEJDE!

"Det har været et fantastisk samarbejde med en ejendomsmægler, som har været ihærdig og professionel hele vejen igennem forløbet.

Vi har følt os trygge og godt behandlet vil helt klart anbefale Samsø Mægleren og Lone Skyldal."


Pia og Erik
Samsø Mægleren solgte i 2020 Madebjerggaard i Besser til kundernes store tilfredshed. Skal Samsø Mægleren også sælges jeres hus eller ejendom? Ring på tlf. 7060 5033 - hellere i dag end i morgen.

OVENUD TILFREDSE

Vi solgte sommeren 2020 vores ejendom ”Madebjerggaard” i Besser og valgte Samsø Mægleren og Lone Skyldal til at forestå salget – det har vi været ovenud tilfredse med.

Lone Skyldal har håndteret salgsprocessen for os på professionel og kompetent vis med et skarpt blik for både de overordnede linier og detaljen.

Vi har undervejs i processen fået forbilledlig rådgivning samt haft en god dialog og er i det hele taget blevet ført igennem processen med kyndig og sikker hånd.

Vi vil på denne baggrund give Lone Skyldal vores bedste – og særdeles velfortjente – anbefaling.

Bente Støvring og Bo Agerskov, Samsø

HURTIGT SALG OG GOD RÅDGIVNING

”Min mand og jeg har flyttet en del gennem årene, og derved både købt og solgt huse. Pludselig bliver jeg alene og sidder med et hus, som skal sælges.

Jeg følte mig utryg ved at skulle tage så vigtige beslutninger alene, indtil jeg mødte Lone Skyldal.

Hun gav mig uvurderlig hjælp, var altid klar med god rådgivning og i et roligt tempo, så jeg kunne følge med i processen.

Lone sikrede sig altid, at jeg var OK og havde forstået tingene, inden hun gik ud af døren. Hendes telefon var altid åben, og var hun optaget, ringede hun hurtigt tilbage.

Jeg oplever Lone, som en kompetent og behagelig person, som brænder for hendes arbejde og kunder.

Huset blev solgt hurtigt, og nu skal jeg videre!"

Birgit Lander

STOR BEUNDRING

”Da vi begge er oppe i alderen og skulle sælge hus på Samsø efter 23 år, var det en stor beslutning. Derfor kontaktede vi Lone fra Samsø Mægleren.

Lone hjalp os med at sælge, det vi havde og hjalp os samtidig med at finde en andelsbolig i Randers.

Det gik meget hurtigt, da vi skulle koge mere end 200 m2 ned til 92 m2, men vi var totalt trygge ved Lone, som solgte vores hus til den første køber, som så det.

Hele processen var så sober og fint håndteret af Lone, og vi har den største beundring for, hvordan hun guidede os igennem. Vi er faldet godt til i det nye og kan med stor glæde sige, at betydningen af en regulær og sober handel har været altafgørende for os.

Derfor stor tak til Lone Leth Skyldal fra os – nu i Randers.”

Stig Schneider og Kirsten Flinker