Lars og Britt anbefaler Lone Skyldal og den hjælp, de har fået fra Samsø Mægleren til alle andre, som skal handle hus på Samsø.

GOD HJÆLP OG RÅDGIVNING

”Tusind tak for hjælpen. Vi har været meget glade for den gode hjælp og rådgivning fra Lone Skyldal og Samsø Mægleren i forbindelse med vores køb.

Vi er virkelig glade for vores nye hus på Samsø og har nydt mange dejlige dage allerede, især fordi det lykkedes at få en hurtig overtagelse igennem.

Vi vil naturligvis anbefale Lone Skyldal og den hjælp, vi har fået fra Samsø Mægleren, hvis vi skulle rende ind i andre, som skal handle hus på Samsø."

Lars og Britt
Samsø Mægleren og Lone Leth Skyldal har været fantastisk i forbindelse med huskøb på Samsø, fortæller Marianne Kronmark.

DISPONIBEL, HURTIG OG PROFESSIONEL

”Jeg kan stærkt anbefale Samsø Mægleren og Lone Leth Skyldal, som har været fantastisk i forbindelse med mit køb i vinter 2020.

Lone er altid disponibel, hurtig og meget professionel med tilbagevending og svar på alle mine henvendelser på både mail og telefon.

Jeg følte mig meget tryg og i gode hænder, Lone har været en værdifuld del af denne lange proces, og takket været hendes medvirken gik alt helt som der skulle. Hun har en stor kapacitet til at ordne selv de mindste detaljer.”

Marianne Kronmark