Velkommen sælger

Velkommen til en sikker og tryg ejendomshandel hos Samsø Mægleren. Her er I som sælgere sikre på, at jeg har mit primære fokus på jer og jeres behov gennem hele salgsprocessen.

Det en stor tillidserklæring fra jer, at jeg får lov at sælge jeres hjem. For jer drejer det sig nemlig ikke kun en bolig, men netop et hjem fuld af mange minder og dermed et kapitel, I skal til at slutte.

For mig er det derfor meget magtpåliggende, at denne beslutning og fremtidige ændring i jeres liv bliver en god og tryg oplevelse gennem hele salgsprocessen - lige fra den første uforpligtende salgsvurdering, til vi overdrager nøglen til de nye købere.

Hos Samsø Mægleren får I både en personlig og uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, jeg tilpasser salget af jeres bolig i forhold til jeres behov og helt aktuelle situation. Samtidig er jeg ikke afhængig af at følge overordnede rammer dikteret fra fx ejendomsmæglerkæder og pengeinstitutter.

Det er jeg ikke i tvivl om, er en klar fordel for jer som sælger og sikrer jer den bedste oplevelse.
Testimonial: "Da vi efter 23 år på Samsø, skulle sælge vores hus, var det en stor beslutning. Vi valgte Lone fra Samsø Mægleren til at håndtere processen. Det gjorde hun meget fint og sobert hun har vores største beundring," fastslår Stig Schneider & Kirsten Flinker.

Stor beundring

"Det var en stor beslutning, da vi efter 23 år på Samsø, skulle sælge vores hus. Vi valgte Lone fra Samsø Mægleren, som håndterede processen meget fint og sobert. Lone har vores største beundring," fastslår Stig Schneider & Kirsten Flinker.

Læs testimonials