Velkommen sælger

Samsø Mægleren byder jer velkommen til en sikker og tryg ejendomshandel, hvor I som sælgere naturligvis er mit primære fokus gennem hele salgsprocessen.

For mig er det en stor tillidserklæring, at jeg får lov at sælge jeres hjem. For jer er det jo netop ikke kun en bolig, men et hjem, der er fuld af minder og et kapitel, der skal til at slutte.

Derfor er det mig meget magtpåliggende, at denne ændring i jeres liv bliver en god og tryg oplevelse gennem hele salgsprocessen - lige fra den første uforpligtende salgsvurdering, til vi kan overdrage nøglen til de nye købere.

Hos Samsø Mægleren får I både en personlig og uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, jeg tilpasser salget af jeres bolig i forhold til jeres behov og helt aktuelle situation samtidig med, jeg ikke er afhængig af at følge rammer, der er dikteret fra fx ejendomsmæglerkæder og pengeinstitutter.
Til annoncering benytter jeg blandt andet de sociale medier til målrettet fremvisning af jeres bolig til flest mulige potentielle købere. Via annoncering med Social Ads analyserer vi alle data, så vi rammer markedets mest potentielle købere.

Det ligger mig meget på sinde, at Samsø Mægleren fra første færd i salgsprocessen både leverer professionel rådgivning og fastsætter en realistisk udbudspris. Allerede ved første vurdering får I derfor en ærlig gennemgang af hele jeres bolig.

Det er vigtigt at fastslå, at den første udbudspris skal ramme rigtigt, da jeg ved, at en realistisk udbudspris giver den højeste salgspris. Min erfaring er, at sælgere som venter for længe, ofte får for lidt ud af deres salg i sidste ende.

Ring allerede i dag og få en uforpligtende snak om en helt ny måde at annoncere på.