Velkommen sælger

Velkommen til en sikker og tryg ejendomshandel hos Samsø Mægleren. Her er I som sælgere sikre på, at jeg har mit primære fokus på jer og jeres behov gennem hele salgsprocessen.

Det en stor tillidserklæring fra jer, at jeg får lov at sælge jeres hjem. For jer drejer det sig nemlig ikke kun en bolig, men netop et hjem fuld af mange minder og dermed et kapitel, I skal til at slutte.

For mig er det derfor meget magtpåliggende, at denne beslutning og fremtidige ændring i jeres liv bliver en god og tryg oplevelse gennem hele salgsprocessen - lige fra den første uforpligtende salgsvurdering, til vi overdrager nøglen til de nye købere.

Hos Samsø Mægleren får I både en personlig og uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, jeg tilpasser salget af jeres bolig i forhold til jeres behov og helt aktuelle situation. Samtidig er jeg ikke afhængig af at følge overordnede rammer dikteret fra fx ejendomsmæglerkæder og pengeinstitutter.

Det er jeg ikke i tvivl om, er en klar fordel for jer som sælger og sikrer jer den bedste oplevelse.
Til annoncering benytter jeg blandt andet de deigitale kanaler og sociale medier til målrettet fremvisning af jeres bolig til flest mulige potentielle købere.

Via annoncering med Social Ads analyserer vi alle data, så vi sikrer os, at vi rammer markedets mest potentielle købere.

Det ligger mig meget på sinde, at Samsø Mægleren fra første færd i salgsprocessen både leverer professionel rådgivning og fastsætter en realistisk udbudspris. Allerede ved første vurdering får I derfor en ærlig gennemgang af hele jeres bolig.

Det er vigtigt at fastslå, den første udbudspris skal ramme rigtigt, da jeg ved, at en realistisk udbudspris giver den højeste salgspris. Min erfaring er, at sælgere som venter for længe ofte får for lidt ud af deres salg i sidste ende.

Ring allerede i dag og få en uforpligtende snak om hvordan vi annoncerer jeres bolig på den bedste og mest effektive måde.