Markedsføring skal være synlig og målrettet

Synlig og målrettet markedsføring er naturligvis særdeles vigtig, når Samsø Mægleren skal sikre salget af jeres bolig.

Netop når det gælder salg af ejendomme og boliger på Samsø, ved jeg som ejendomsmægler, at målrettet markedsføring og stor synlighed er et altafgørende parameter for salgsprocessen.

De vigtige fotos


En ejendom bør aldrig sættes til salg uden perfekt billedmateriale. Et godt salg er nemlig betinget af gode fotos, hvorfor jeg benytter professionelle fotografer, som kan levere skarpe vinkler i det rigtige lys og dermed sørge for, at jeres ejendom til salg, tager sig bedst muligt ud.

Kombineret med professionelt fotomateriale sørger jeg for, at ejendommen bliver tegnet op, så vi kan vedlægge en god plantegning til salgsmaterialet.

Benytter Facebook

Samsø Mægleren var blandt de første danske ejendomsmæglere til primært at benytte Facebook som et skarpt digitalt værktøj til målrettet markedsføring og annoncering.

På baggrund af automatiserede analyser sikrer markedsføring på Facebook, at al annoncering løbende bliver tilpasset de potentielle køberes adfærd med ændringer og opdateringer døgnet rundt.

Digital synlighed

Hos Samsø Mægleren har jeg derfor valgt at bruge mange ressourcer på de sociale medier, da jeg ved, det er her, vi har størst sandsynlighed for at ramme flest mulige interesserede købere på kortest tid.

Udover de sociale medier, bliver jeres bolig naturligvis også annonceret på Samsø Mæglerens egen Facebook side, Samsø Mæglerens hjemmeside, Boligsiden.dk og Boliga.dk

Det betyder, at der løbende bliver opdateret, justeret og suppleret både på hjemmesiden, som alle jo kan se - men i den grad også dybt inde i maskinrummet, hvor der også hele tiden skal rykkes i håndtag, skrues på knapper og smøres "tandhjul."

Det er naturligvis meget vigtigt, at hjemmesiden bliver fundet i søgemaskinerne af både potentielle købere og potentielle sælgere - og det gør den!

Kombinerer traditionelt med nyt

Sociale medier kan dog ikke stå alene. Derfor har jeg tilpasset min markedsføringspakke ved at kombinere det bedste fra ”de gode gamle dage” med de nye digitale muligheder.

Fx er Samsø Mæglerens eget køberkartotek særdeles vigtigt, da jeg løbende udbygger dette med potentielle købere, så det måske kan ramme lige netop jeres ejendom.

Herudover har Samsø Mægleren i 2021 åbnet kontor, med den mest centrale placerede boligudstilling på øen.

Kontoret ligger i Tranebjerg på Anton Rosens Plads 1 lige ved siden af Anton Rosens Hus.

Stort set alle kommer forbi lige netop Anton Rosens Plads. Det skyldes både de mange muligheder for indkøb, samt turistkontoret, men også, at Anton Rosens Plads bare er beliggende på lige netop det knudepunkt midt på Samsø, hvor alle skal forbi.

Uanset om man turist eller lokal samsing, er Anton Rosens Plads et naturligt samlingspunkt.

Det gode gamle skilt: TIL SALG!


Sidst men ikke mindst gør vi naturligvis også opmærksom på, at jeres ejendom er til salg ved selve ejendommen.

Det gode gamle og velkendte skilt: TIL SALG - er naturligvis et must og fortsat særdeles vigtig. Og så er det meget effektiv og synlig markedsføring af jeres ejendom til alle forbipasserende døgnet rundt.

Skal Samsø Mægleren også sælge jeres ejendom? Kontakt os allerede nu!