Markedsføring med fotos

Markedsføring giver synlighed

Synlig og målrettet markedsføring er naturligvis meget vigtig, når vi hos Samsø Mægleren skal sikre salg af din bolig.

Og når netop det er salg på Samsø, ved vi, at målrettet markedsføring og stor synlighed, er et altafgørende parameter for salgsprocessen.

En ejendom bør altid sættes til salg med perfekt fotomateriale.

Et godt salg er nemlig betinget af gode fotos, hvorfor vi benytter dygtige fotografer, som leverer skarpe vinkler i det rigtige lys og dermed sørger for, at ejendommen tager sig bedst muligt ud.

Desuden sørger vi også for at tegne ejendommen op, så vi altid kan vedlægge en opdateret plantegning til salgsmaterialet.

Facebook markedsføring

Digital synlighed og Facebook

Hos Samsø Mægleren var vi blandt de første danske ejendomsmæglere, som primært benyttede Facebook som et skarpt digitalt værktøj til målrettet markedsføring og annoncering.

På baggrund af automatiserede analyser, sikrer markedsføring på Facebook, at al annoncering løbende bliver tilpasset adfærden hos de potentielle købere med ændringer og opdateringer døgnet rundt.

Hos Samsø Mægleren har vi valgt at bruge mange ressourcer på de sociale medier, da vi der har størst sandsynlighed for at ramme flest mulige interesserede købere på kortest tid.

Udover de sociale medier, bliver din bolig naturligvis også annonceret på Boligsiden.dkBoliga.dk, Samsø Mæglerens egen Facebook side samt ikke mindst her på hjemmesiden.

Det betyder også, at vi løbende opdaterer, justerer og supplerer hjemmesiden med både nye boliger til salg og andre relevante nyheder fra Samsø Mægleren.

Digital annoncering

Digital annoncering


I dag er digital annoncering særdeles vigtig for enhver type boligsalg.

Derfor benytter Samsø Mægleren i vid udstrækning de digitale kanaler og sociale medier til at skabe målrettet synlighed til flest mulige potentielle købere.

Når vi annoncerer digitalt, analyserer vi derfor også alle data løbende.

Dermed sikrer vi, at vi rammer de potentielle boligkøbere med vores målrettede markedsføring.

Hjemmeside som markedsføring

Kombinerer traditionelt med nyt


Men også dybt inde hjemmesidens maskinrum, bliver der løbende rykket i håndtag, skruet på knapper og smurt tandhjul med det, der teknisk set bliver kaldt SEO.

Det betyder, at alle som ønsker at købe og sælge bolig på Samsø, har væsentligt lettere ved at finde både vores hjemmeside og de boliger, vi har til salg, i de forskellige søgemaskiner.

Det er dog vigtigt at påpege, at de digitale kanaler og sociale medier ikke kan stå alene.

Derfor bliver vores markedsføringspakke kombineret med det bedste fra ”de gode gamle dage,” inden vi fik alle de nye digitale muligheder.

Fx er Samsø Mæglerens eget køberkartotek særdeles vigtigt, og det bliver løbende udvidet med potentielle købere, så det måske kan ramme lige netop din ejendom.

Anton Rosens Plads

Central placering lige i midten

Herudover åbnede Samsø Mægleren i 2021 nyt kontor.

Det betyder, vi har den mest centrale placerede boligudstilling på øen - i Tranebjerg på Anton Rosens Plads 1 lige ved siden af Anton Rosens Hus.

Stort set alle på Samsø - både fastboende, turister og potentielle købere - kommer nemlig lige netop forbi Anton Rosens Plads, der er et af øens naturlige samlingspunkter.

Det skyldes både de mange muligheder for indkøb, samt turistkontoret, men også det faktum, at Anton Rosens Plads er placeret ved lige netop det knudepunkt midt på Samsø, hvor alle skal forbi.

TIL SALG - Skilt

TIL SALG: Det gode gamle skilt!

Sidst men ikke mindst er det også meget vigtigt, vi gør opmærksom på, at ejendommen er sat til salg ved selve ejendommen.

På trods af alle de digitale muligheder og sociale medier, er det gode gamle velkendte skilt: TIL SALG -  fortsat "et must" og særdeles vigtigt.

For uanset hvordan vi vender og drejer det, er TIL SALG skiltet en meget effektiv og synlig markedsføring af netop din ejendom til alle de forbipasserende døgnet rundt.

Der skal derfor ikke være nogen tvivl om, at vi hos Samsø Mægleren gør alt, hvad vi kan for at markedsføre og synliggøre bedst muligt for at sikre vores kunder den bedste salgsoplevelse.

Kontakt os allerede nu, hvis du også overvejer, om vi skal sælge din bolig, ejendom, sommerhus eller byggegrund?