Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren

Uafhængig og veletableret ejendomsmæglerforretning

Samsø Mægleren er en veletableret og uafhængig ejendomsmæglerforretning, drevet og ejet af Lone Leth Skyldal, som har et helt unikt og indgående lokalkendskab til hele Samsø.

Og netop den viden og indsigt kombineret med stor erfaring med ejendomshandel, er særdeles afgørende, når Samsø Mæglerens kunder skal sælge eller købe bolig på øen.

Uafhængig ejendomsmæglerforretning


Samsø Mægleren er en uafhængig ejendomsmæglerforretning.

Det vil sige, Samsø Mægleren ikke er fastlåst af henvisningsaftaler til finansielle institutter. Derfor kan der udelukkende blive fokuseret på at indgå de bedst mulige aftaler for kunderne.

Gode samarbejdspartnere er en vigtig del af en god ejendomshandel. Derfor benytter Samsø Mægleren et tæt netværk med så mange lokale samarbejdspartnere, som muligt.

Annoncering og markedsføring


Samsø Mægleren fokuserer i høj grad på at annoncere og markedsføre boliger via avanceret teknologi på de digitale kanaler.

Som erfaren, uafhængig og veletableret ejendomsmæglerforretning, sikrer Samsø Mægleren dermed, at alle boliger altid når ud til flest mulige potentielle købere via internettet og de sociale medier!
Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren
Lone Leth Skyldal

Hvem er Lone Leth SkyldalJeg er ejendomsmægler & valuar, MDE og ejer og driver Samsø Mægleren. Jeg er født, opvokset og uddannet på Samsø og har som samsing et unikt, indgående kendskab til øens lokale miljø og kender alle øens små finurlige steder og skønne perler.

Min tilknytning til Samsø er fortsat intakt, da hele min familie og mange venner fortsat er bosat på øen. Det betyder, jeg har et stort lokalt netværk samt indgående lokalkendskab - begge dele er meget afgørende faktorer i enhver hushandel.

Uddannelse og efteruddannelse

For mig er uddannelse en æressag, og jeg er ikke i tvivl om, at det samtidig gør jeres ejendomshandel så tryg og sikker som overhovedet muligt. Jeg er:

Jeg har naturligvis de lovpligtige forsikringer som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Desuden er jeg forpligtet til løbende efteruddannelse, således at mine kunder altid er sikret, jeg er opdateret i forhold til fx lovændringer.

Titlen Køberrådgiver med Tryghedsmærke har jeg kun ret til at bruge som uddannet ejendomsmægler med dokumentation for, at jeg har bestået eksamen som køberrådgiver.
Lone Leth Skyldal

Lad os mødes om jeres boligdrømme. Det er gratis.


Lone Leth Skyldal, Ejendomsmægler, Valuar & Køberrådgiver

Telefon: 7060 5033