Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren

Samsøs veletablerede ejendomsmæglerforretning

Samsø Mægleren – Samsøs nyeste ejendomsmæglerforretning tilbyder en helt ny måde at sælge boliger på.

Samsø Mægleren var blandt de første i Danmark, som benyttede en helt ny måde at annoncere boliger på. En avanceret teknologi der sikrer, at Samsø Mæglerens boliger, når ud til flest mulige potentielle købere via internet og sociale medier.

Samsø Mægleren er en uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, Samsø Mægleren ikke er fastlåst af henvisningsaftaler til finansielle institutter, og derfor udelukkende kan fokusere på den bedst mulige aftale til kunderne.

Gode samarbejdspartnere er en vigtig del af en god ejendomshandel, og Samsø Mægleren benytter derfor et netværk af så mange lokale samarbejdspartnere, som muligt.
Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren

Hvem er jeg


Samsø Mægleren ejes og drives af Ejendomsmægler & Valuar, MDE, Lone Leth Skyldal. Jeg er født, opvokset og uddannet på Samsø og derfor en gammel kending af øens lokale miljø.

Derfor er alle øens små finurlige steder velkendte perler for mig, og min tilknytning til Samsø er fortsat intakt. Hele min familie og mange venner er stadig bosat på øen, hvilket betyder, jeg har et indgående lokalkendskab og et stort lokalt netværk - en afgørende faktor i enhver hushandel.

Uddannelse er en æressag. Derfor har jeg følgende titler, der gør jeres ejendomshandel så tryg og sikker som overhovedet muligt: Ejendomsmægler, Valuar, Køberrådgiver med tryghedsmærke*, samt en uddannelse i finanssektoren.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, har jeg naturligvis de lovpligtige forsikringer. Jeg har desuden pligt til efteruddannelse, så jeg løbende blandt andet holder mig opdateret i forhold til fx lovændringer”

* Køberrådgiver med Tryghedsmærke er en titel, jeg kun har ret til at bruge som uddannet ejendomsmægler, idet jeg også har bestået køberrådgiver-eksamenen.

Lad os mødes om jeres boligdrømme. Det er gratis.


Lone Leth Skyldal, Ejendomsmægler, Valuar & Køberrådgiver

Telefon: 7060 5033