Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren

Samsøs veletablerede ejendomsmæglerforretning

Samsø Mægleren er en veletableret ejendomsmæglerforretning med netop den indgående lokale viden og indsigt, der er afgørende, når kunderne ønsker at sælge og købe bolig på øen.

Samsø Mægleren er en uafhængig ejendomsmægler. Det vil sige, Samsø Mægleren ikke er fastlåst af henvisningsaftaler til finansielle institutter, og derfor udelukkende kan fokusere på den bedst mulige aftale til kunderne.

Gode samarbejdspartnere er en vigtig del af en god ejendomshandel. Derfor benytter Samsø Mægleren et tæt netværk med så mange lokale samarbejdspartnere, som muligt.

Samsø Mægleren fokuserer i høj grad på at annoncere og markedsføre boliger via avanceret teknologi på de digitale kanaler.

Dermed sikrer vi, at Samsø Mæglerens boliger altid når ud til flest mulige potentielle købere via internettet og de sociale medier.
Sælg jeres ejendom på Samsø gennem Samsø Mægleren

Hvem er jeg


Jeg er ejendomsmægler & valuar, MDE og ejer og driver Samsø Mægleren. Jeg er født, opvokset og uddannet på Samsø og har som samsing et unikt, indgående kendskab til øens lokale miljø og kender alle øens små finurlige steder og skønne perler.

Min tilknytning til Samsø er fortsat intakt, da hele min familie og mange venner fortsat er bosat på øen. Det betyder, jeg har et stort lokalt netværk samt indgående lokalkendskab - begge dele meget afgørende faktorer i enhver hushandel.

For mig er uddannelse er en æressag, og jeg er ikke i tvivl om, at det samtidig gør jeres ejendomshandel så tryg og sikker som overhovedet muligt. Jeg er:

Jeg har naturligvis de lovpligtige forsikringer som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Desuden er jeg forpligtet til løbende efteruddannelse, således at mine kunder altid er sikret, jeg er opdateret i forhold til fx lovændringer.

* Titlen Køberrådgiver med Tryghedsmærke har jeg kun ret til at bruge som uddannet ejendomsmægler med dokumentation for, at jeg har bestået eksamen som køberrådgiver.

Lad os mødes om jeres boligdrømme. Det er gratis.


Lone Leth Skyldal, Ejendomsmægler, Valuar & Køberrådgiver

Telefon: 7060 5033