DYGTIG OG MEGET GRUNDIG

DYGTIG OG MEGET GRUNDIG

"Vi benyttede Lone som køberådgiver i forbindelse med køb af hus på Samsø og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.

Lone er dygtig og meget grundig og vi følte os i trygge hænder. Hun kender Samsø og ved hvilke ting der skal tages højde for ved et huskøb, så man som køber ved, hvad man går ind til - og eventuelt mangler svar på.

Hun var hurtig til at svare - både på mail og telefon, hvilket styrkede samarbejdet og gjorde det nemt at få opklaret eventuelle uklarheder, spørgsmål, m.m. hurtigt, så de ikke fik lov til at vokse sig for store.

Som køberådgiver er Lone 100% på købers side og de penge du bruger er rigtig godt givet ud.

Vi kan varmt anbefale andre at benytte Lone som køberådgiver. Vi nyder huset, haven og Samsø!"

Susan
NØJAGTIG, PÅPASSELIG OG SAMVITTIGHEDSFULD

NØJAGTIG, PÅPASSELIG OG SAMVITTIGHEDSFULD

”Lone har været mægler og køberrådgiver for mig, og det er virkelig beundringsværdigt med hvilken omhyggelighed, hun har arbejdet:

En pragtfuld kombination af professionalisme og personlighed.

Lone kan altid træffes på telefon og via mail og har været hurtig med at svare og give relevante oplysninger.

Lone er meget nøjagtig, påpasselig og samvittighedsfuld, både når hun udfører mægler- og rådgiver opgaver.

Jeg kan varmt anbefale Lone og hendes team!"
Sabine Moratz
FULDKOMMEN UVURDERLIG

FULDKOMMEN UVURDERLIG

”Som køberrådgiver har Lone været en fuldkommen uvurderlig del af vores huskøb på Samsø.

Hendes dedikation til, at gennemgå alle aspekter af huskøbet og rådgive os som købere igennem processen var udslagsgivende for, at en så kompliceret proces som huskøb blev gjort forståelig og overkommelig.

Gennem hele processen formåede Lone ikke blot at hjælpe os med at finde den rigtige pris på huset, vi ville købe men også give os en tryg mavefornemmelse med, at vi vidste præcis hvad vi endte med at købe.

Villigheden til at gennemgå hver eneste linje af hvert eneste dokument gav os komplet tryghed, og vi kunne ikke have været gladere for at inddrage Lone som vores køberrådgiver i processen.”

Mikkel & Anne Mette
STOR OMHYGGELIGHED

STOR OMHYGGELIGHED

”Stor tak til Lone fra Samsø Mægleren, som hjalp os med køberrådgivning i forbindelse med købet t af vores drømmehus nær Aalborg.

Under hele forløbet har hun udvist stor omhyggelighed, venlig tone og stor viden om de juridiske forhold.

Vores varmeste anbefaling

Alt er blevet gjort rettidigt, og vi har haft løbende kontakt. Vi har følte os meget trygge under hele forløbet, og hun får vores varmeste anbefaling.

Tak for et godt forløb.”

Trine og Emil Bakkær Haastrup

I TRYGGE HÆNDER

I TRYGGE HÆNDER

”I forbindelse med vores flytning til Samsø, havde vi brug for en køberrådgiver. Ikke bare en køberrådgiver, der kun vidste noget om huse og den tilhørende jura, men også en som kunne hjælpe os i den rigtige retning på øen med afsæt i sit store lokalkendskab.

Vores valg faldt på Lone fra Samsø Mægleren - et valg vi på ingen måde har fortrudt. Lone evnede hurtigt at sætte sig ind i vores ønsker og krav, som gjorde at hun kunne guide og rådgive os bedst muligt.

Hurtig forhandling med sælger

Da vi havde fundet det hus, vi gerne ville købe, var hun god til at varetage en hurtig forhandling med sælgers mægler, sikre os en fornuftig handel samt indfri ønsket om en hurtig overtagelse.

Gennem processen nød vi stor glæde af hendes store netværk på øen, der hjalp os i forskellige situationer, hvilket er fantastisk som tilflytter. I tillæg var Lone effektiv til at sikre at alt det fornødne papirarbejde kom på plads - og altid rettidigt.

Yder god service

Vi har følt os velorienteret, godt hjulpet og ikke mindst i trygge hænder. Det er tydeligt for os, at Lone er villig til at gå det ekstra skridt for at yde en god service.

Vi giver hermed Lone fra Samsø Mægleren de bedste anbefalinger.”

Merete & Christian Hougaard, Besser
KOMPETENT KØBERRÅDGIVER

KOMPETENT KØBERRÅDGIVER

”Valg af køberrådgiver kan ofte være svært, og man vælger ofte en mægler, som man kender fra tidligere handler - eller en jurist.

Vi valgte i stedet at bruge Samsø Mægleren som køberrådgiver, og det viste sig at blive et rigtig godt valg. Lone har uddannelsen, som gør hende til en dygtig køberrådgiver.

Fordel med lokalkendskab

Godt Ved at vælge hende i denne rolle fik vi en person med rigtig godt og stort lokalkendskab, og det var en stor fordel.

Derudover gik der ikke mange timer før, at Lone’s gode råd allerede havde sparet os for en hel del penge.

De bedste anbefalinger

Generelt kunne vi bare mærke, at Lone sørgede for at følge sagen "helt til dørs”, og vi oplevede, vi var i gode og kompetente hænder.

Vi kan derfor naturligvis kun give vores bedste anbefalinger til Lone hos Samsø Mægleren, som køberrådgiver.”

Winnie & Søren

Lars og Britt anbefaler Lone Skyldal og den hjælp, de har fået fra Samsø Mægleren til alle andre, som skal handle hus på Samsø.

GOD HJÆLP OG RÅDGIVNING

”Tusind tak for hjælpen med boligkøb og rådgivning fra Samsø Mægleren

Vi har været meget glade for den gode hjælp og rådgivning fra Lone Skyldal og Samsø Mægleren i forbindelse med vores boligkøb.

Hurtig overtagelse

Vi er virkelig glade for vores nye hus på Samsø og har nydt mange dejlige dage allerede, især fordi det lykkedes at få en hurtig overtagelse igennem.

Vi vil naturligvis anbefale Lone Skyldal og den hjælp, vi har fået fra Samsø Mægleren, hvis vi skulle rende ind i andre, som skal handle hus på Samsø."

Lars og Britt
Læs også vores mange testimonials fra tilfredse boligsælgere og boligkøbere på Samsø.