Købsproces

Få den bedste købsproces

Ved køb af bolig, kan en købsproces strække sig over en længere periode, fra de første spirende tanker til den endelige beslutning og en underskrevet købsaftale.

Der er mange processer og beslutninger, hvorfor det ofte vil være en klar fordel at benytte en professionel køberrådgiver til at vurdere de mange forhold og dermed få den bedste købsproces.

En køberrådgiver kan fx vurdere selve ejendommen, energimærke, skøde samt alle de andre vigtige dokumenter, der følger med en bolighandel.

Fakta er, at du lynhurtigt selv kan ende med at bruge tid, penge og kræfter på en bolig, du alligevel i sidste ende ikke vil købe.

Spar tid

Brug køberrådgiver


Som uddannet køberrådgiver med Tryghedsmærke er Samsø Mægleren uddannet til at rådgive til det bedste køb.

Du bestemmer naturligvis helt suverænt, hvor omfattende en rådgivning du har behov for. Ud fra dette sammenfatter vi i fællesskab en specifik pakke, der passer til netop dig og dine behov.

Inden vi skyder boligjagten i gang, taler vi sammen og får blandt andet afdækket placering af drømmeboligen, hvordan den skal se ud, og i hvilken stand den skal være.

Hos Samsø Mægleren kan du vælge den fulde pakke eller plukke specifikke ydelser alt efter, hvad du har brug for. Og har du fundet noget interessant, er det vigtigt med en grundig gennemgang.

Besigtigelse

Gennemgang og besigtigelse

Hos Samsø Mægleren tilbyder vi at besigtige den udvalgte bolig, og kan tage på fremvisning sammen med dig eller for dig - afhængig af din tid.

I den forbindelse gennemgår vi boligen og området, samt de udleverede dokumenter og rapporter.

Er der behov for yderligere gennemgang sammen med fx en håndværker, kan vi formidle kontakt og koordinere besigtigelsestidspunkt med lokale håndværkere, med mindre du har andre ønsker.

Når ejendommen er besigtiget og rapporterne er gennemgået, foretager vi en købsvurdering af ejendommen for dig.

Denne vurdering tager højde for dine specifikke behov, og giver dig en ærlig vurdering af købet.

Prisforhandling

Du kan spare mange penge ved at lade en professionel forhandler og rådgiver foretage prisforhandlingen.

Og lige netop prisforhandling er blandt Samsø Mæglerens spidskompetencer, og vi ved, hvilke forhandlingsmuligheder og forhandlingsteknikker der med fordel kan benyttes.

Men vi kender også faldgruberne og ikke mindst, hvordan vi kommer udenom disse ved en hushandel.

Det betyder, at du med Samsø Mægleren ved din side, altid vil få den mest fordelagtige bolighandel i hus.

Når besigtigelsen er blevet foretaget, og sælger har accepteret dit købstilbud, sørger sælgers egen ejendomsmægler for at udarbejde alle dokumenter i forbindelse med handlen.

købsaftale

Dokumentbehandling

I fællesskab gennemgår vi derefter købsaftalen med dokumenter for at sikre, at du kender alle forhold i forbindelse med dette huskøb.

Når du har underskrevet købsaftalen, har du som forbruger altid fortrydelsesret i 6 hverdage.

Inden denne fortrydelsesret udløber, sikrer Samsø Mægleren, at alle dokumenter er blevet gennemlæst.

På et møde, der enten kan være fysisk eller online, gennemgår vi alt og informerer dig, hvis der fx er fremkommet nye oplysninger om ejendommen.

Vi skriver desuden en godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler og koordinerer med din bank, hvis dette er nødvendigt.

Godkendelse af handel

Når handlen er endelig, skal du underskrive skøde ,og efterfølgende bliver der udfærdiget en refusionsopgørelse.

Samsø Mægleren gennemgår naturligvis disse dokumenter og koordinerer med både din og sælgers bank, hvis der fx er behov for at hjemtage nyt lån.

Skal vi varetage dokumentbehandling, er det vores vigtigste opgave, at din handel kommer i mål med det bedst mulige resultat, og at du kan få overdraget nøglen til huset i rette tid.

En vigtig fordel ved at benytte Samsø Mægleren som køberrådgivning med tryghedsmærke i køberrådgivning, er, at der ikke er behov for ekstern juridisk bistand i forbindelse med handlen.

Kontakt Samsø Mægleren for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig som køberrådgiver.