Den bedste købsproces med professionel køberrådgiver

Ved køb af ny bolig kan en købsproces af gode grunde strække sig over en længere periode fra de første spirende tanker til den endelig beslutning og en underskrevet købsaftale.

Der er mange processer og beslutninger, hvorfor det ofte vil være en klar fordel at benytte en professionel køberrådgiver til at vurdere de mange forhold og dermed få den bedste købsproces.

En køberrådgiver kan fx vurdere selve ejendommen, energimærke, tinglysninger samt alle de andre dokumenter, der følger med en bolighandel.

Spar tid, penge og kræfter


Fakta er, at I lynhurtigt selv kan ende med at bruge en frygtelig masse tid, penge og kræfter på en bolig, I alligevel i sidste ende alligevel ikke vil købe.

Som uddannet køberrådgiver med Tryghedsmærke er jeg uddannet til at rådgive til det bedste køb.

I bestemmer naturligvis helt suverænt, hvor omfattende rådgivning I har behov for. Ud fra dette sammenfatter vi i fællesskab en specifik pakke, der passer til netop jer og jeres behov.

Inden vi skyder boligjagten i gang, taler vi sammen og får blandt andet afdækket placeringen af jeres drømmebolig, hvordan den skal se ud, og i hvilken stand den skal være.

Hos Samsø Mægleren kan I vælge den fulde pakke eller plukke specifikke ydelser alt efter, hvad I har brug for.

Besigtigelse og købsvurdering

Når I skal købe bolig og har fundet noget interessant, er det vigtigt med en grundig gennemgang af boligen. Jeg besigtiger den udvalgte bolig, og tager således på fremvisning sammen med jer - eller for jer - afhængig af hvor meget tid, I kan afsætte. I den forbindelse gennemgår jeg boligen og området, samt de udleverede dokumenter og rapporter.

Hvis det er relevant med yderligere gennemgang sammen med fx en håndværker, sørger jeg for kontakten hertil og koordinerer besigtigelsestidspunkt.

Samsø Mægleren samarbejder så vidt muligt med lokale håndværkere med mindre I har andre ønsker.

Når ejendommen er besigtiget og alle dokumenter er gennemgået, foretager jeg en købsvurdering af ejendommen for jer. Denne vurdering tager højde for jeres specifikke behov, og giver jer en ærlig vurdering af købet.

Prisforhandling

I kan spare rigtig mange penge ved at lade en professionel forhandler og rådgiver foretage prisforhandlingen.

Og lige netop prisforhandling er blandt mine spidskompetencer, og jeg ved, hvilke forhandlingsmuligheder og forhandlingsteknikker der med fordel kan benyttes. Men jeg kender også faldgruberne og ikke mindst, hvordan vi kommer udenom disse, både når jeg står på køber eller sælgers side i en hushandel

Det betyder, at I med Samsø Mægleren altid vil få den mest fordelagtige bolighandel i hus.

Dokumentbehandling


Når besigtigelsen er foretaget, og sælger har accepteret jeres købstilbud, sørger sælgerens egen ejendomsmægler for at udarbejde alle dokumenter, der skal benyttes i forbindelse med handlen.

I fællesskab gennemgår vi derefter købsaftalen og alle handlens dokumenter for at sikre, at I kender alle forhold i forbindelse med dette huskøb.

Når I har underskrevet købsaftalen, har I som forbrugere og købere altid 6 hverdages fortrydelsesret.

Inden denne fortrydelsesret udløber, sikrer jeg, at alle dokumenter er blevet gennemlæst, og vi har afholdt et møde – enten fysisk eller online. På dette møde, kan jeg også informere jer, hvis der fx er fremkommet nye oplysninger om ejendommen.

Jeg skriver desuden en godkendelsesskrivelse til sælgers ejendomsmægler og koordinerer med jeres bank, hvis dette er nødvendigt.

Godkendelse af handel


Når handlen er endelig, skal I underskrive skøde og efterfølgende udfærdiges en refusionsopgørelse.

Jeg gennemgår naturligvis også disse dokumenter og sørger samtidig for at koordinere det med både jeres og sælgers bank, hvis der skal laves ny hjemtagelse af lån eller lignende.

Overlader I dokumentbehandling til mig, er det min vigtigste opgave, at handlen kommer i mål med det bedst mulige resultat, og at I kan få overdraget nøglen til huset i rette tid.

En vigtig fordel ved at benytte Samsø Mægleren er, at jeg både er uddannet til at gennemføre alle processer i forbindelse med ejendomshandel samt har alle de nødvendige forsikringer.

Derfor har mine kunder heller ikke behov for at involvere en advokat i forbindelse med handlen.