Charmerende villa med historisk sjæl og moderne komfort

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til en ejendom, der ikke blot er et hjem, men en levende fortælling gennem tiderne.
Denne villa, beliggende i det idylliske Permelille kun 3 km fra Tranebjerg, byder på en unik kombination af historisk charme og nutidig bekvemmelighed både for den moderne familie eller det kreative par.

Stueetagen byder velkommen indenfor i et stort køkken-alrum, hvor livets mange timer kan nydes sammen. Her er den gamle indgangsdør til den tidligere købmandsbutik bevaret som et nostalgisk element, der føjer karakter til ejendommen udefra og til rummet indefra. To hyggelige stuer giver plads til afslapning og samvær - den ene som tilbygning i den sydlige ende af ejendommen, indeholder en brændeovn der giver ekstra varme og atmosfære på de kolde dage. Badeværelset er udstyret med bruseniche og elgulvvarme for maksimal komfort.
Første salen rummer tre gode værelser samt et stort repos, der inviterer til kreativ udfoldelse eller roligt kontorarbejde. Bag det ene værelse gemmer sig et uudnyttet loftsrum - perfekt til at skabe endnu et badeværelse eller måske dit drømme walk-in closet.

Ejendommens smukke ydre, der byder på kampestens-sokkel, pudsede vægge og tegltag, matcher dens indre charme. Bag ejendommen finder du en stor lukket have med eget shelter - ideel for udendørs aktiviteter og eventyr.
Endvidere får du i denne ejendom en rummelig garage/værksted samt en skøn udestue der er vendt mod haven.

Ejendommen har tidligere huset både købmandsbutik, mosteri og keramikværksted - hvilket vidner om dens alsidighed og potentiale.
Med en Beliggenhed i hjertet af landsbyen Permelille med udsigt til byens gadekær, nyder du godt af både fællesskabet og nærheden til naturen samt til Tranebjergs mange faciliteter, der kun ligger en kort cykeltur væk. Dette hjem er klar til at skrive næste kapitel sammen med dig - om du så drømmer om familielivets glæder eller ønsker at fortsætte traditionen som kreativt værksted. Mulighederne er mange i denne indflytningsklare villa.

Ejendommen må benyttes til helårs- og fritidsbolig.

Tøv ikke, kontakt Samsø Mægleren på telefon 70605033 allerede i dag, og book en fremvisning af denne skønne ejendom.
Permelille 7
8305 Samsø
1.950.000 kr.
100.000 kr.
24-519
Download materiale
Charmerende villa med historisk sjæl og moderne komfort
Villa, 238 m²
6 vær.
Ejerudg. 2.028,-/md
Grund 1.454 m²
Opført 1898
Energiklasse C
Udhus 28 m²
Garage 26 m²

Tjek boliglån