Fantastisk havudsigt og mulighed for strandgrund.

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til denne skønne fritidsbolig, beliggende på en stor naturgrund der er omgivet af marker, hvor fuglenes kvidren høres fra alle hjørner af grunden, og hvor den smukkeste udsigt over havet bliver det mest fantastiske maleri sammensat af solens stråler og havets lys.
Dette enestående fritidshus, beliggende i gå-afstand til Sælvig færgehavn, der giver dig direkte adgang til Jylland med både bil- og passager færge, er gennemgribende renoveret i 2005, og boligen kombinerer en klassisk charme med moderne bekvemmeligheder.

Fritidshuset byder på en rummelig stue med store vinduespartier, hvorfra havets uendelige horisont kan betragtes, samtidig med at brændeovnen knitre og bringer den hyggelige sommerhusstemning helt ind i stuen. Fra udestuen, der findes i et forskudt plan fra stuen, er der ligeledes en betagende havudsigt, der ved solnedgang maler himlen i alle regnbuens farver - tænk at kunne nyde dette syn samtidig med, at hele familien er samlet. Det store spisekøkken er lavet, så flere kan være med i madlavningen samtidig, og byder på god bord- og skabs. Fritidshuset råder desuden over to værelser, begge i plan med udestuen, og med mulighed for at lave dør til den vestvendte terrasse - her kan du vågne op til synet af havets skiftende farvespil lige fra din seng. Fritidshusets badeværelse er i niveau med køkken og stue og byder på god plads og en bruseniche.
Den store vestvendte terrasse har direkte adgang fra fritidshuset, og her kan livets små og store øjeblikke nydes under åben himmel imod kulissen af de mest spektakulære solnedgange man kan forestille sig.

Fra køkkenet er der udgang til en overdækket østvendt terrasse, der giver dig mulighed for at gå tørskoet over til det medfølgende udhus. Under huset gemmer sig en praktisk kælderinddeling bestående af en stor gang, disponibelt rum samt sauna og ekstra brusebad til de ultimative afslapningsmomenter. Derudover findes et separat opbevaringsrum med egen indgang, perfekt til surfbrættet eller andet strandudstyr.
På fritidshuset er der installeret solceller samt en luft/luft varmepumpe fra 2023, dette supplerer boligens brændovnsvarme effektivt og sikrer ikke blot et behageligt indeklima men også lavere energiomkostninger.

Her får du muligheden for at komme tæt på naturen, samtidig med du har alle moderne bekvemmeligheder ved hånden.

Til fritidshuset kan tilkøbes en ½ strandgrund, der giver dig endnu flere muligheder for at udnytte dette unikke naturområde fuldt ud.

Onsbjerg Vestermark 53
8305 Samsø
3.725.000 kr.
190.000 kr.
23-489
Download materiale
Fantastisk havudsigt og mulighed for strandgrund.
Sommerhus, 70 m²
3 vær.
Ejerudg. 1.996,-/md
Grund 3.737 m²
Opført 1963
Kælder 24 m²

Tjek boliglån