Med solnedgang over havet

Samsø Mægleren har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til dette skønne sommerhus, beliggende i 1. række, med den mest fantastiske udsigt over havet.
Her får du mulighed for at følge skibe og sejlbåde på vej mod deres destination, og nyde de unikke solnedgange der spejler sig i havet.

Lad os træde indenfor i det hyggelige sommerhus, hvor vi i stueetagen finder en stor stue, med panoramaudsigt over havet gennem dobbeltdøren og en brændeovn til at give den rigtige hyggelige sommerhusstemning. Desuden findes et køkken med samme skønne udsigt og udgang til haven, fjernsynsstue med luft/luft-varmepumpe hvorfra der er adgang til entréen, som igen giver adgang til husets badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
Fra entréen findes en trappe til 1. sal, der byder på to rum, det ene med en fremragende udsigt over havet.

Lige udenfor køkken- og stuevinduerne er der anlagt en skøn træ-terrasse. På denne terrasse kan man nyde en forfriskende kold drink, samtidig med at man oplever den dejlige ro, som kendetegner Vesterløkken, og lytter til bølgerne, der slår ind mod strandens sten.
Desuden findes der på grundet et udhus med gode opbevaringsmuligheder.
Haven er anlagt med græs og enkelte buske, så den er let at holde,.

Kun ca. 200-300 meter fra denne perle af et sommerhus, finder du områdets badebro, hvorfra du kan tage en svalende svømmetur i det skønne klare vand.

Fra denne ejendom findes de skønneste gå-turer langs stranden enten mod syd eller nord, hvor du kan nyde den larmende stilhed og havets brusen i dine ører - ønsker du at gå lidt mere ind i landet findes ligeledes forskellige ruter på områdets markveje.

Området omkring dette sommerhus rummer udover den fantastiske natur som du får foræret så snart du går udenfor døren, også et skønt badehotel med restaurant, hvor du kan spise det skønneste gourmetmad - fra dette sommerhus er der kun ca. 800 m. til den fulde forkælelse af gane og mave.

Ring allerede i dag på tlf. 70605033 og book en fremvisning af dette skønne sommerhus
Anemonevej 81, Pillemark
8305 Samsø
3.200.000 kr.
160.000 kr.
23-511
Download materiale
Med solnedgang over havet
Sommerhus, 70 m²
3 vær.
Ejerudg. 2.357,-/md
Grund 780 m²
Opført 1952
Udhus 16 m²

Tjek boliglån